Η Ρωσίδα Barbie
Αν και πέρασαν πενήντα χρόνια από τη δημιουργία της, χιλιάδες κορίτσια «κάθε ηλικίας» συνεχίζουν να τη λατρεύουν.

Ορισμένα μάλιστα θέλουν ακόμα και να της μοιάσουν, είτε λόγω λατρείας είτε λόγω ανάγκης για δημοσιότητα.

Η Βαλέρια Λουκιάνοβα αποφάσισε να γίνει η πιο πειστική σωσίας της Μπάρμπι, με τη βοήθεια της αισθητικής χειρουργικής. Το αν πέτυχε ας το κρίνει ο καθένας μόνος του.

Το 21χρονο μοντέλο από τη Ρωσία έχει προκαλέσει αίσθηση στο Ιντερνετ με τις φωτογραφίες της που δείχνουν τη μεταμόρφωσή της σε κούκλα Μπάρμπι. Οπως μάλιστα υποστηρίζει μέσω του blog της, είναι η πιο διάσημη γυναίκα στα ρωσόφωνα sites.

Η Βαλέρια Λουκιάνοβα έχει ξανθά, ίσια μαλλιά, πορσελάνινη επιδερμίδα, μάτια ελαφίνας και σαρκώδη χείλη. Ομως στα χαρακτηριστικά της αυτά πρέπει να προστεθεί η μέση-δαχτυλίδι, πολύ δυσανάλογη όμως σε σχέση με το πλούσιο στήθος που φαίνεται από το αβυσσαλέο ντεκολτέ της.

Ολες αυτές τις χάρες που της εξασφάλισαν ομοιότητα με το ίνδαλμά της τις απέκτησε χάρη στις πλαστικές, οι οποίες, σύμφωνα με τη H»uffington Post», πρέπει να ξεπέρασαν τα 800.000 δολάρια.

Σε βίντεο παρωδία που κυκλοφόρησε στο YouTube κάποιοι παρουσιάζουν το νεαρό μοντέλο να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση για την ενίσχυση του ήδη μεγάλου στήθους του.

Το κορίτσι μπαίνει στο ιατρείο, ξαπλώνει στο χειρουργικό κρεβάτι και ο «χειρουργός» χρησιμοποιεί χειροκίνητη τρόμπα για να φουσκώσει τα στήθη της, πριν κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπο και το σαγόνι.

Η Λουκιάνοβα δεν πτοείται ωστόσο από την παρωδία κι ας υπάρχουν ορισμένοι που λένε πως «δεν είναι μόνο άσχημη αλλά και γελοία».

Τέλος, υπάρχουν πολλοί που αναρωτιούνται αν αυτό που αντικρίζουν στις ιστοσελίδες είναι πράγματι το μοντέλο ή αποτέλεσμα μιας πολύ καλής επεξεργασίας εικόνας με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ