Τρίτη 17 Μαρτίου 2026

Slam Poetry στη Βέροια

Οι φωνές των νέων παίρνουν τον λόγο στον Τοίχο της Μνήμης

 

Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας

Παρασκευή 20 Μαρτίου | 10:00

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την δυναμική δράση Slam Poetry, δίνοντας χώρο να ακουστούν οι φωνές των νέων στον δημόσιο χώρο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2026, στις 10:00, στον Τοίχο της Μνήμης, στην αυλή του Αρχαιολογικού Μουσείου Βέροιας.

Στη σκηνή της προφορικής ποίησης θα ανέβουν μαθητές και μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, παρουσιάζοντας πρωτότυπα ποιήματα και μετατρέποντας τον αρχαιολογικό χώρο σε έναν τόπο ζωντανής καλλιτεχνικής έκφρασης.

Τη δράση πλαισιώνουν η Νίκη Ζερβού (ποίηση, φωνή) και ο Θοδωρής Παπαδημητρίου (τσέλο) με μια ιδιαίτερη παρουσίαση μελοποιημένης slam poetry (spoken word).

 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Είσοδος ελεύθερη.



ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ