Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας, 2 Οκτωβρίου, ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» Κώστας Βοργιαζίδης συνοδευόμενος από υποψηφίους της παράταξης. Ο υποψ. Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας Γεώργιο Αδαμίδη, τον Διοικητή Α.Τ. Βέροιας Θωμά Μοσχόπουλο και τους δύο Υποδιευθυντές Βάιο Γούναρη και Ανδρέα Καλογερόπουλο. Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο συνεργασίας των αστυνομικών αρχών με τον Δήμο Βέροιας, ενώ ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε το σημαντικό έργο που επιτελεί η ΕΛ.ΑΣ για την ασφάλεια των πολιτών στην πόλη και τα χωριά του Δήμου.

Στη συνέχεια ο Κώστας Βοργιαζίδης είχε επαφές με τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας και τον Πρόεδρό της, Απόστολο Μούρτη. Ο Επικεφαλής της παράταξης «Δράση με Γνώση» ενημερώθηκε για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αστυνομικοί υπάλληλοι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του καθήκοντος.

Αργότερα το πρωί, ο Κώστας Βοργιαζίδης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου είχε συναντήσεις με τον Διοικητή της Π.Υ. Ημαθίας Αλέξανδρο Κουβακά και τον Διοικητή της Π.Υ. Βέροιας Δημήτριο Πάντσιο.

Στις συνομιλίες που είχε με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και εθελοντές του Πυροσβεστικού Σώματος, ο υποψ. Δήμαρχος επισήμανε το πλαίσιο συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για ζητήματα πολιτικής προστασίας, με επίκεντρο την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών όπως οι πλημμύρες και οι πυρκαγιές.

 

Επίσκεψη του κλιμακίου της παράταξης «Δράση με Γνώση» με Επικεφαλής τον Κώστα Βοργιαζίδη στο Δικαστικό Μέγαρο  - Συνάντηση με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας

 

Οι επισκέψεις του υποψ. Δημάρχου στο πλαίσιο ενημέρωσης των θεσμικών φορέων για τις προγραμματικές θέσεις και προτάσεις της επόμενης πενταετίας, συνεχίστηκαν το πρωί της Δευτέρας. Κλιμάκιο της παράταξης «Δράση με Γνώση» με Επικεφαλής τον Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε τα γραφεία των δικαστικών υπαλλήλων στο Δικαστικό Μέγαρο και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Στέργιο Σουροβίκη.

«Είμαστε πάντα στο πλευρό των δικηγόρων. Ο Δήμος στέκεται αρωγός στην επίλυση των εκάστοτε προβλημάτων για την αναβάθμιση του δικηγορικού λειτουργήματος προς όφελος των δικηγόρων και των πολιτών» σημείωσε ο Κώστας Βοργιαζίδης.

Ο Πρόεδρος του ΔΣΒ μίλησε για τη βασική επιδίωξη του Δικηγορικού Συλλόγου να είναι ανοιχτός στην κοινωνία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Κώστα Βοργιαζίδη και στον συνδυασμό «Δράση με Γνώση».

 

#συνεχίζουμε_ακόμα_πιο_ψηλά

#ΔΡΑΣΗ_ΜΕ_ΓΝΩΣΗ

#ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ_ΚΩΣΤΑΣ

 

 


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ