Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

“Οι άνθρωποι προσδίδουν χαρακτήρα και ρόλο στους θεσμούς”.

 Είμαι υποψήφιος στην τοπική κοινότητα Βέροιας με το συνδυασμό “Δράση με Γνώση”.

 

Γεννήθηκα το 1982.


Είμαι απόφοιτος του τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών με επιλογή κατεύθυνσης στην οικονομία, τον πολιτισμό και τη γλώσσα της Ρωσίας και της Τουρκίας. 

Επίσης έχω άριστη γνώση της Αγγλικής και εξειδίκευση στη χρήση των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. 

Παράλληλα έχω ολοκληρώσει πρόσθετη εκπαίδευση στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ και τα Logistics.

 

Διετέλεσα από νεαρή ηλικία μέλος του Φίλιππου και της Γυμναστικής Ένωσης Βέροιας στη χειροσφαίριση, με διακρίσεις σε Πανελλαδικό και Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Συμμετείχα επανειλημμένα εθελοντικά στο παρελθόν σε διάφορα προγράμματα του Δήμου Βέροιας βοηθώντας στην κατάρτιση και υλοποίηση τους (Leonardo Da Vinci – διακρατική ανταλλαγή νέων για εργασιακή εμπειρία, πρόγραμμα εκΚΛΗΣΗ παιδιών της Βέροιας, Aliakmonas River Youth Festival κ.α)

 

Τα τελευταία δώδεκα χρόνια είμαι υπεύθυνος διαχείρισης μιας σύγχρονης, αναπτυσσόμενης και καινοτόμας, ως προς το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, μονάδας αποθήκευσης τροφίμων στην Κουλούρα Ημαθίας.

 

Μεγάλωσα μέσα σε μια οικογένεια εξόχως πολιτικοποιημένων γονέων. Διδάχθηκα από αυτούς και ταυτίστηκα με την ίδια κλίμακα αξιών την οποία υπηρέτησαν, όχι μέσω διακηρύξεων, αλλά με τη στάση ζωής που αμφότεροι ακολούθησαν.

 

Γιός του αείμνηστου γιατρού Θανάση Γεωργιάδη και της δημοσιογράφου και πρώην Δημάρχου Βέροιας, Χαρούλας Ουσουλτζόγλου. Πατέρας της 10 ετών Χαράς-Ευτυχίας.

 

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι άνθρωποι είναι αυτοί που προσδίδουν χαρακτήρα και ρόλο στους θεσμούς. 

Συνεπώς, πρωταρχικός μου στόχος είναι το Τοπικό Συμβούλιο Βέροιας, πέρα από τον προφανή σκοπό να αντιμετωπίσει τα ζητήματα της καθημερινότητας, την ανάπτυξη των υποδομών και την προώθηση του τουριστικού πλούτου, να αποτελέσει ένα βασικό πυλώνα εξέλιξης της κοινωνικής συνοχής, αλληλεγγύης και παιδείας στον αστικό ιστό του Δήμου Βέροιας, διαμορφώνοντας ένα πλαίσιο όπου ο πολίτης θα νιώσει αναπόσπαστο μέλος της κοινωνίας, με σεβασμό στον τόπο που μας φιλοξενεί και στους συνανθρώπους μας.

 

Τα χρόνια που έρχονται προμηνύονται δύσκολα και μόνο ενωμένοι προς ένα σκοπό, ως μια γροθιά, θα μπορέσουμε να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον φιλικό και ανθρώπινο για εμάς, τους επισκέπτες μας αλλά και -κυρίως- για τις επόμενες γενιές.

 


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :



ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ