Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Με την παρουσία πλήθος κόσμου, έγιναν το βράδυ της Τρίτης 26/9 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ, του υποψ. Δημάρχου Βέροιας Κώστα Παλουκίδη.

Οι πολίτες του δήμου μας στηρίζουν δυναμικά και με ενθουσιασμό το συνδυασμό μας, στέλνοντας το μήνυμα της συσπείρωσης, της νίκης και της αλλαγής στο δήμο μας!

Ακολουθεί η σύντομη ομιλία του Κ. Παλουκίδη.

 Αγαπητοί φίλες και φίλοι

 Αγαπητοί συμπολίτες μου.

Θέλω κατ΄ αρχάς να σας ευχαριστήσω για την αποψινή σας παρουσία που μας δίνει δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία στον αγώνα μας για την μεγάλη αλλαγή στο δήμο μας.

Μπήκαμε σε αυτή τη μάχη οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας και εγώ, γιατί θέλουμε να αλλάξουμε την πόλη μας, γιατί θέλουμε να βγάλουμε το δήμο μας από τη μετριότητα, τη στασιμότητα, το κατεστημένο, την αρνητική εικόνα.

Καταθέτουμε την ψυχή μας καθημερινά  σ΄ αυτόν τον προεκλογικό αγώνα, με όρεξη, μεράκι, αυθορμητισμό, θετική σκέψη, ιδέες, όραμα, σχέδιο, αισιοδοξία.

Εισπράττουμε καθημερινά από κάθε έναν από εσάς, συμπαράσταση, στήριξη, καλά λόγια και  την αγάπη σας που μας συγκινεί.

Είστε ένα ποτάμι βουβό που μέρα με την ημέρα γιγαντώνεται και θα παρασύρει και θα γκρεμίσει στο διάβα του όλα τα φθαρμένα υλικά του παρελθόντος, όλη την αρρωστημένη και ριζωμένη διαπλοκή, όλα τα μικροπολιτικά και προσωπικά συμφέροντα που εμπόδιζαν τόσα χρόνια την πρόοδο του τόπου μας.

Κλείστε τα αυτιά σας σε πιέσεις, υποσχέσεις, απειλές.

Βάλτε το χέρι σας στην καρδιά και επιλέξτε αυτό που η συνείδησή σας υπαγορεύει.

Από τη μια όλοι εμείς, οι «ανώνυμοι» και «άγνωστοι», που με δυσκολία βλέπουμε το φως της δημοσιότητας και από την άλλη «οι επώνυμοι», οι προβεβλημένοι παντού, που επί χρόνια με το μόνο που ασχολούνται είναι οι δημόσιες σχέσεις, οι απευθείας αναθέσεις και το πώς θα επανεκλεγούν.

Από τη μια όλοι εμείς που φέρνουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, πρεσβεύουμε το  νέο, το άφθαρτο, με το αληθινό χαμόγελο και από την άλλη το γκρίζο και μουντό, το μίζερο και στάσιμο, το ψεύτικο προσωπείο.

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την συγκινητική σας συμπαράσταση και αποδοχή, σας κοιτάμε στα μάτια με βλέμμα καθαρό και βροντοφωνάζουμε  ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ το σύνθημά μας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Ήρθε η μεγάλη ώρα της ΑΛΛΑΓΗΣ για το δήμο μας.

Θέλω να σας καλέσω στην  κεντρική προεκλογική μας ομιλία που θα γίνει την επόμενη Τρίτη 3 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ. Εκεί θα τα πούμε όλα.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την αποψινή σας παρουσία.

 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ