Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

«Συμμετοχή Αστυνομικών - μελών της Ε.Α.Υ.Ν.Η. στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023»


Συναδέρφισσες και συνάδερφοι,

Την Κυριακή 08 Οκτωβρίου 2023 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη οργάνων σε όλους τους
βαθμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, χαιρετίζει την ύψιστη αυτή δημοκρατική διαδικασία και δηλώνει δημοσίως τη χαρά και την ικανοποίησή του για την ιδιαίτερα μεγάλη και πρωτοφανή για τα έως τώρα δεδομένα του τόπου μας, συμμετοχή των μελών μας ως υποψήφιοι στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Είναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς τους αστυνομικούς και γενικά για την Ελληνική Αστυνομία, να επιλέγονται τόσοι πολλοί συνάδελφοί μας για να υπηρετήσουν το κοινό καλό και την ανάπτυξη  του τόπου μας, από το μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί, με τον πλέον περίτρανο τρόπο, την αναγνώριση του έργου μας και της προσφοράς μας στην ελληνική κοινωνία, στους συμπολίτες μας, στην ασφάλεια και στην ανάπτυξη της χώρας μας.
Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε τα στοιχεία των υποψηφίων συναδέλφων μελών μας, καθώς επίσης τα όργανα και τους συνδυασμούς με τους οποίους θέτουν υποψηφιότητα σε διάφορες Δημοτικές Ενότητες του Νομού Ημαθίας, δηλώνοντας την αμέριστη στήριξή μας και καλώντας όλες και όλους εσάς να τους στηρίξετε με την ψήφο σας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ:

Περιοχή Βέροιας :
 Αρχιφύλακας ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Αλέξανδρος του Δημητρίου, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τη Δημοτική Ενότητα Αποστόλου Παύλου Δήμου Βέροιας, με τον συνδυασμό «Δράση με γνώση» και Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο.
 Ανθυπαστυνόμος ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ Γεώργιος του Αχιλλέα, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Βέροιας, με τον συνδυασμό «Δράση με γνώση» και Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο.

Περιοχή Αλεξάνδρειας :
 Αρχιφύλακας ΛΕΠΙΔΑΣ Χρήστος του Ιωάννη, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κοινότητας Λιανοβεργίου Αλεξάνδρειας, με τον συνδυασμό «ΏΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΓΚΥΡΙΝΗ Παναγιώτη .


Περιοχή Nάουσας :
 Ανθυπαστυνόμος ΣΙΠΗΤΑΝΟΣ Γεώργιος του Ευαγγέλου, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Νάουσας, με τον συνδυασμό «ΑΛΜΑ» και Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Μαρκοβίτη Γρηγόριο.
 Ανθυπαστυνόμος ΜΠΑΧΑΝΟΣ Ειρηναίος του Γεωργίου, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Νάουσας, με τον συνδυασμό «ΑΛΜΑ» και Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Μαρκοβίτη Γρηγόριο.


Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα όλων των συναδέρφων μας που έχουν θέσει υποψηφιότητα για την ανάδειξη των οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α ΄Βαθμού και ιδιαίτερα και στους συναδέλφους μέλη της  Ένωσής μας».

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ