Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Γεννήθηκα στη Βέροια το 1988 και είμαι κόρη του Μέλλιου Χριστόδουλου και της Ταραμανλή Στυλιανής.

Το έτος 2006 εισήχθην στην πρώτη μου επιλογή, τη Νομική Σχολή του ΔΠΘ, απ’ όπου και αποφοίτησα το έτος 2010 με βαθμό «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ».

Στη συνέχεια, το έτος 2011 ακολούθησα μεταπτυχιακές σπουδές στον Τομέα Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου του ΑΠΘ τις οποίες ολοκλήρωσα το 2013, με βαθμό «ΑΡΙΣΤΑ».

 

Από το έτος 2013 και μέχρι σήμερα, ζω και ασκώ μάχιμη δικηγορία στην Βέροια, έχοντας αποκτήσει τριβή με τα θέματα του τόπου μου, εμπειρία στον χειρισμό υποθέσεων και κυρίως επισταμένη γνώση των αναγκών και των προβλημάτων που ανακύπτουν καθημερινά.

Παρέχω με αφοσίωση και όλες μου τις δυνάμεις τις υπηρεσίες μου στις πόλεις της Βέροιας, της Θεσσαλονίκης, της Κοζάνης και της Χαλκιδικής, ενώ σε διεθνές επίπεδο, συνεργάζομαι με εταιρίες και ιδιώτες στην Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Τουρκία.

Παράλληλα, από την έναρξη της επαγγελματικής μου πορείας, έχω παρακολουθήσει, τόσο στην Ελλάδα όσο στο εξωτερικό, πλήθος ημερίδων, συνεδρίων και επιμορφώσεων ιδίως στο χώρο του εμπορικού και οικονομικού δικαίου, ενώ συμμετέχω ενεργά σε διαβουλεύσεις σχεδίων νόμων που άπτονται της τοπικής κοινωνίας και του αντικειμένου μου.

Γνωρίζω επτά ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Ρώσικα, Τούρκικα, και Ισπανικά).

 

Είμαι πιστοποιημένη διαχειρίστρια αφερεγγυότητας, ενώ παράλληλα έχω ολοκληρώσει με επιτυχία την επιμόρφωσή μου στην προστασία προσωπικών δεδομένων, απασχολούμενη ως DPO σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Το έτος 2021 διορίσθηκα κατόπιν διαγωνισμού ως έμμισθη δικηγόρος στην Υπηρεσία ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, θέση την οποία υπηρετώ με τιμή.

Τέλος, έχω διδάξει στο Δημόσιο ΙΕΚ Βέροιας καθώς και στη Σχολή Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στο Πανόραμα Βέροιας.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε ήδη από την φοιτητική μου πορεία καθώς συμμετείχα ενεργά ως στέλεχος φοιτητικής παράταξης, ενώ σε τοπικό επίπεδο συμμετείχα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, χαίροντας εμπιστοσύνης σημαντικής μερίδας συμπολιτών μου.

 

Είμαι παντρεμένη με τον Γεώργιο Τσικίνα, Υπάλληλο της ΔΟΥ Βέροιας, και μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας σήμερα πέντε και δύο ετών.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ