Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Επτά νέες υποψηφιότητες για τη Κοινότητα Βέροιας και δυο για την κοινότητα Κάτω Βερμίου (Σέλι), που συντάσσονται στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Δράση με Γνώση», υποδέχθηκε ο επικεφαλής, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Για την Κοινότητα Βέροιας:

Βαρακλής Ιωάννης : Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βέροια. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι Κοζάνης ως Μηχανικός Περιβάλλοντος με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Σήμερα εργάζεται στην ΕΛ.ΑΣ. Επί σειρά ετών συμμετείχε σε αθλητικές δραστηριότητες και ασχολήθηκε με την φωτογραφία. Θεωρεί σημαντική την ανάδειξη της ελληνιστικής και βυζαντινής κληρονομιάς της πόλης καθώς και την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα.

Κουκουτέγου Ευγενία: Κατοικεί στην Βέροια. Είναι δημοτική υπάλληλος. Είναι εθελόντρια στη διοργάνωση HeartEnduroRiver. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Λέκκα Αναστασία: Κατοικεί στην Βέροια.  Είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Αθλητική Ψυχολογία.  Έχει εργαστεί ως γυμνάστρια σε Κέντρα Αθλητικής Αποκατάστασης.  Είναι χορεύτρια στο Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας. Έχει εθελοντική δράση στον Πολιτιστικό Τουριστικό Όμιλο Σελίου. 

 

Μπάκου Αμαλία: Κατοικεί στην Βέροια. Είναι απόφοιτη Νοσηλευτικής και Ιατρικών Εργαστηρίων και εργάζεται ως βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων στο Νοσοκομείο της Νάουσας. Είναι ταμίας του Σωματείου Εργαζομένων το Νοσοκομείου Νάουσας. Είναι μητέρα τριών παιδιών.

Ορφανίδης Ιάκωβος : Κατοικεί στην Βέροια. Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, Τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας (Τουρισμός – Πολιτισμός.). Παράλληλα έχει σπουδάσει μαγειρική-ζαχαροπλαστική. Είναι γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς». Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Σήμερα διατηρεί κατάστημα εστίασης στην Βέροια.

Παρίση Δέσποινα: Κατοικεί στην Βέροια. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ ως Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων. Διετέλεσε επί 10 χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας και σήμερα είναι πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων και Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Βέροιας.

Σαμαρά Μιράντα: Γεννήθηκε και κατοικεί στην Βέροια. Είναι πτυχιούχος μηχανικός και πτυχιούχος λογιστικής. Αρχικά εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, ενώ από το 1987 έως το 2020 που συνταξιοδοτήθηκε υπηρέτησε σε θέσεις του Δήμου Βέροιας. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

 

Για την Κοινότητα Κάτω Βερμίου (Σέλι):

Κόζας Αντώνιος: Κατοικεί στην Βέροια. Είναι δικαστικός επιμελητήςτου Εφετείου Θεσσαλονίκης. Από το 2000 βρίσκεται στη διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Φιλίππου Βέροιας και στο τμήμα υποδομών του. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Μητρούλα Μαρία – Ελένη: Είναι εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, απόφοιτη ΦΠΨ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην Ειδική Αγωγή και στην Εκπαίδευση Ηγεσίας. Έχει προσφέρει εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο και στον Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το Παιδί».

 

 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ