Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Υπέρ του αιτήματος των παραγωγών να συμπεριληφθεί το σύνολο του αγροτικού κόσμου στις αποζημιώσεις εξαιτίας της Ουκρανικής κρίσης, ύστερα από τον αποκλεισμό μεγάλης μερίδας από την κατανομή των ευρωπαϊκών ενισχύσεων, τάσσεται ο Δήμος Βέροιας.

Οι ενισχύσεις προς όλους τους αγρότες, οι οποίοι πέρα από τον πόλεμο στην Ουκρανία έχουν πληγεί από το δυσβάσταχτο ενεργειακό κόστος, τις ζημιές στις καλλιέργειες εξαιτίας των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, αλλά και από τη μειωμένη απορρόφηση προϊόντων από τις βιομηχανίες, πρέπει να δοθούν χωρίς διαχωρισμούς.

Η απαίτηση ουσιαστικής και αυξημένης ενίσχυσης όλων των αγροτών αποτελεί για τον Δήμο Βέροιας κριτήριο στήριξης για τους ανθρώπους που αποτελούν τον βασικό οικονομικό πυλώνα της περιοχής μας.

 Η εξεύρεση λύσης είναι επιβεβλημένη ώστε να μην υπάρξουν αδικίες στον τρόπο και τα κριτήρια που κατανεμήθηκε το Αποθεματικό κρίσης της Κομισιόν, προκαλώντας έντονη δυσφορία στον αγροτικό κλάδο, την ώρα που οι συνέπειες της ουκρανικής κρίσης καθιστούν προβληματική τη γενικότερη διάθεση των αγροτικών προϊόντων.

 

 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ