Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις διαρρήξεων διαμερισμάτων με τη μέθοδο της αναρρίχησης στις Σέρρες

Συνελήφθη ημεδαπός που τον τελευταίο μήνα διέρρηξε συνολικά 8 διαμερίσματα από όπου αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα

Η συνολική του λεία ξεπέρασε τις 21.000 ευρώ

Η συντονισμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 8 περιπτώσεων διαρρήξεων διαμερισμάτων, που έγιναν τον τελευταίο μήνα στις Σέρρες.

Για την υπόθεση εντοπίστηκε και συνελήφθη προχθές (14 Οκτωβρίου 2022) το βράδυ στις Σέρρες, ημεδαπός άνδρας, για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ανωτέρω ημεδαπός λίγο νωρίτερα από τη στιγμή που εντοπίστηκε, είχε αναρριχηθεί σε μπαλκόνι διαμερίσματος 1ου ορόφου, όπου αφού διέρρηξε την μπαλκονόπορτα, αφαίρεσε από το εσωτερικό διάφορα κοσμήματα, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Τα κλεμμένα κοσμήματα εντοπίστηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τον τελευταίο μήνα με τον ίδιο τρόπο, είχε διαρρήξει επιπλέον 7 διαμερίσματα, από όπου αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα, συνολικής αξίας 6.210 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.
Στην κατοχή του συλληφθέντα εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (γάντια και μεταλλική λάμα) τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε ένα ποδήλατο που χρησιμοποιούσε.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή του ανωτέρω σε παρόμοια αδικήματα.

O συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ