Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες για την οργάνωση της συνάντησης για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας, που θα πραγματοποιηθεί στις 3-4 Σεπτεμβρίου 2022, στο Προσκοπικό Κέντρο Καστανιάς σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας.

Στην συνάντηση θα συμμετέχουν Παλαιοί και νέοι Πρόσκοποι, εκπρόσωποι άλλων Ενώσεων, εκπρόσωποι του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, της Κεντρικής Επιτροπής Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων, οι τοπικές αρχές, φίλοι του Προσκοπισμού και οι οικογένειές τους.

Στόχος των Παλαιών Προσκόπων να θυμηθούν, να γιορτάσουν, και να συζητήσουν για το μέλλον.  

Το πρόγραμμα της συνάντησης περιλαμβάνει διασκεδαστικά Προσκοπικά παιχνίδια και τραγούδια, Προσκοπική "πυρά", κοντινή νυχτερινή "πορεία προς τα άστρα", επιμνημόσυνη δέηση, ανανέωση Προσκοπικής υπόσχεσης, απονομή τιμητικών διακρίσεων,  τοποθέτηση μαρμάρινης πλάκας για το χρυσό ιωβηλαίο της ΕΠΠΒ, λειτουργία Luna Park, γνωριμία με το pétanque ή εδαφοσφαίριση, αξιολόγηση της συνάντησης και κλείνει με BBQ .

Σε συνέχεια των συναντήσεων με τις τοπικές αρχές η ΕΠΠΒ δέχτηκε τις ευχές και την συμπαράσταση του σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης Καμπανίας κ. Παντελεήμονα,  του υφυπουργού κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, του βουλευτή Ημαθίας κ. Αναστάσιου Μπαρτζώκα και του στρατηγού διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού "Σμύρνη".

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ