Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Παρουσία του Υφυπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, του Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γεώργιου Πιτσιλή, του Γενικού Διευθυντή Τελωνείων και ΕΦΚ, κ. Μουρτίδη, του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών της ΑΑΔΕ, κ. Καββαδά, του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας,κ. Καλαϊτζίδη, του Δημάρχου Βέροιας, κ. Βοργιαζίδη και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας, κ.
Μπίκα, επισφραγίστηκε σήμερα, η μεταφορά του Τελωνείου Βέροιας στις εγκαταστάσεις  ης«ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΑΕ» στον κόμβο της Κουλούρας.
Στη συνάντηση που διενεργήθηκε, ιεραρχήθηκαν τα επόμενα βήματα για την ολοκλήρωση της μεταφοράς του Τελωνείου Βέροιας.
Όπως επισήμανε ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλος το Τελωνείο της Βέροιας όχι μόνο θα αποκτήσει σύγχρονες εγκαταστάσεις αλλά επιπλέον θα είναι εγκατεστημένο σε ένα κομβικό σημείο
συμβάλλοντας στην αναβάθμιση όλης της περιοχής.

Σε δήλωση του ο κ. Βεσυρόπουλος τονίζει:
«Μέσω των συντονισμένων προσπαθειών μας δρομολογείται η μεταφορά του Τελωνείου Βέροιας στις εγκαταστάσεις της Αμάλθεια ΑΕ στην Κουλούρα.
Έτσι επιτυγχάνεται η αξιοποίηση ενόςεγκαταλελειμμένου έως τώρα χώρου, καθώς ήδη δρομολογούνται τα απαραίτητα βήματα ώστε να καταστεί λειτουργικός και να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες υποδομής και λειτουργίας του Τελωνείου. Παράλληλα, το Τελωνείο της Βέροιας αναβαθμίζεται, καθώς εγκαθίσταται πλέον σε μια προνομιακή και κομβική τοποθεσία».

Παράλληλα, διενεργήθηκε επίσκεψη του Υφυπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Ημαθίας κ.Απόστολου Βεσυρόπουλου, του Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γεώργιου Πιτσιλή, του Γενικού Διευθυντή Τελωνείων και ΕΦΚ, κ. Μουρτίδη, και του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών της ΑΑΔΕ, κ.Καββαδά, στη Δ.Ο.Υ. Βέροιας και στο Τελωνείο Βέροιας.

Σε δήλωση του ο Υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής Ημαθίας, κ. Βεσυρόπουλος ανέφερε:«Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζει να αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας,
υλοποιώντας έργα πνοής που θα δώσουν ώθηση στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας».

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ