Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ, ως σταθερός αρωγός της τέχνης και του πολιτισμού, στηρίζει για ακόμα μια χρονιά το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της Βορείου Ελλάδος, με πανελλήνια εμβέλεια και διεθνή προβολή, το Φεστιβάλ Ολύμπου στην 51η έκδοσή του.

Σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον κάτω από τη σκιά του Ολύμπου, στο αρχαίο θέατρο ΔΙΟΝ, τον ιερό τόπο των αρχαίων Μακεδόνων, πραγματοποιούνται κάθε χρόνο από το 1972 οι περισσότερες από τις παραστάσεις του Φεστιβάλ.

Φέτος, το Φεστιβάλ θα διαρκέσει από 1 η Ιουλίου και για δύο μήνες, και θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με σπουδαίες παραστάσεις από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, του χορού, των εικαστικών, καθώς και παράλληλες δράσεις, έχοντας πάντα ως άξονα την δημιουργία και τον πολιτισμό.

Σε μία μαγευτική ατμόσφαιρα, το κοινό θα απολαύσει και φέτος υπέροχες μουσικές και θεατρικές στιγμές με τη συμμετοχή αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως η Γλυκερία, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μάριος Φραγκούλης και η Deborah Myers, ο Γιάννης Μπέζος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Τάνια Τσανακλίδου και πολλοί άλλοι.

Το ΔΙΟΣ, για 8 η συνεχή χρονιά, θα είναι εκεί και θα συμμετέχει σε αυτή τη μοναδική γιορτή, προσφέροντας μία ανάσα δροσιάς σε όλους.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ στο www.festivalolympou.gr 

και  για το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ στο www.dios.gr 

και στο www.facebook.com/dioswater

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ