Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Ημαθίας σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας θέλοντας να συνδράμουν στην καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους και να διατηρήσουν ζωντανή τη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, προκήρυξαν εις μνήμη του τους αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΊΑΣ«Άλκης παρών», με τουρνουά μπάσκετπου θα διεξαχθεί από την Δευτέρα 16 έως την Τετάρτη 18 Μαΐου, μεταξύ σχολικών ομάδων Δημοτικών και Γυμνασίων της Βέροιας(σχ. Έτους 2021-22).

Οι αγώνες για τα οκτώ (8) Δημοτικά σχολεία ξεκινούν την Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 στο ΔΑΚ Μακροχωρίου και θα συνεχιστούν την Τρίτη 17 Μαΐου, στο ίδιο αθλητικό κέντρο, με τους αγώνες για τα οκτώ (8) Γυμνάσια του δήμου. 

Οι τελικοί του τουρνουά (Δημοτικά & Γυμνάσια) θα διεξαχθούν στο αθλητικό πάρκο «Άλκης Καμπανός» (περιοχή Βικέλα), όπου θα γίνει η Τελετή Ονοματοδοσίας σε μνήμη και προς τιμήντου 19χρονου νέου που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του πέφτοντας θύμα τυφλής οπαδικής βίας.

Η ώρες τέλεσης των αγώνων για τα Δημοτικά Σχολεία είναι:         

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022, από 08:30 έως 13:15 (ΔΑΚ Μακροχωρίου)

Για τα Γυμνάσια:

Τρίτη 17 Μαΐου 2022, από 09:30 έως 12:45 (ΔΑΚ Μακροχωρίου)

Η Τελετή Ονοματοδοσίας του αθλητικού πάρκου (περιοχή Βικέλα) σε «Άλκης Καμπανός» θα πραγματοποιηθεί στις 10:15 π.μ. την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, όπου και θα ακολουθήσουν οιτελικοί αγώνες καλαθοσφαίρισης.

Η πρωτοβουλία για την τέλεση των αγώνων γίνεται με γνώμονα το χρέος όλων μας να εμφυσήσουμε στα παιδιά το πνεύμα του «ευαγωνίζεσθαι» και της μηδενικής ανοχής απέναντι στην βία στα γήπεδα, στην οπαδική και γενικότερα σε κάθε μορφή βίας.Στους αγώνες συμμετέχουν οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ των Δημοτικών Σχολείων και όλωντων τάξεων του Γυμνασίουστους οποίους θα δοθούν μπλούζες με γραμμένο το «Άλκης παρών» και τον αριθμό 19. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με την υποχρεωτική παρουσία γιατρού.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ