Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Σύλληψη για ναρκωτικά    
Συνελήφθη χθες (8 Απριλίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 114,7 γραμμαρίων.


Εξιχνιάσεις κλοπών    ·    
Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 4ης Απριλίου 2022 σε περιοχή της Πέλλας, παραβίασαν κατάστημα ημεδαπής και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ, μέρος των οποίων εντοπίσθηκε στην κατοχή του ενός ημεδαπού και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.·    

Συνελήφθη χθες (8 Απριλίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της προηγούμενης ημέρας σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, αφαίρεσε μεταλλικά αντικείμενα από περιφραγμένο χώρο κτηνοτροφικής μονάδας ημεδαπού και τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο ένα σκύλο. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησε.

Εξιχνίαση απάτης    
Από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούλιο του 2021, άγνωστος άνδρας, με το πρόσχημα της αγοράς κουφωμάτων που διέθετε προς πώληση μία ημεδαπή μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, απέσπασε τους τραπεζικούς της κωδικούς και αφαίρεσε από λογαριασμό 9.200 ευρώ, τα οποία μετέφερε στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παραπάνω δύο ημεδαπών ανδρών.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών    
Συνελήφθη χθες (8 Απριλίου 2022) τα ξημερώματα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγη ώρα νωρίτερα, μετέφερε με όχημα 5 αλλοδαπούς μεταξύ των οποίων και έναν ανήλικο, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και τους οποίους αποβίβασε σε περιοχή του Κιλκίς με σκοπό τη μη νόμιμη έξοδό τους από τη χώρα. 

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.
    
 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ