Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Σε κλίμα χαράς και αδελφοσύνης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου η εκλογική διαδικασία της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας για την επιλογή Ομάδας Συντονισμού, παρουσία του κ. Ανέστη Παντελίδη ως εκπροσώπου της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, αρχηγός της ΕΠΠΒ για την επόμενη τριετία θα είναι ο κ. Νίκος Ουσουλτζόγλου, υπαρχηγός Δραστηριοτήτων ο κ. Σωτήρης Τσέλιος και υπαρχηγός Οικονομικών η κ. Μερόπη Τσέλιου. 

Η κ. Μερόπη Τσέλιου είναι νέο μέλος στην Ομάδας Συντονισμού. Ικανότατο στέλεχος, με Προσκοπική ιστορία και θητεία ως Πρόσκοπος, Ανιχνεύτρια, Βαθμοφόρος, αρχηγός αγέλης Λυκόπουλων, αρχηγός Συστήματος και αρχηγός κατασκηνώσεων, συγκεντρώνει την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την αγάπη όλων των μελών της ΕΠΠΒ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωπος του ωραίου φύλου εκλέγεται στη διοίκηση των Παλαιών Προσκόπων της Βέροιας.
Για υγειονομικούς λόγους δεν έγινε ολομέλεια και η ενημέρωση για το Προσκοπικό έργο 2018 – 2021, τις δραστηριότητες και τα οικονομικά έγινε με φυλλάδιο που διατέθηκε. 

Ευχάριστη έκπληξη η επίσκεψη της 2ης αγέλης Λυκόπουλων, η οποία ξεναγήθηκε στο Προσκοπικό αρχείο και πρόσθεσε ζωντάνια στον χώρο. Την ευχαριστούμε για αυτό.

Η δραστηριότητα έκλεισε με ευχαριστίες του αρχηγού προς όλους τους συμμετέχοντες, ευχαριστίες προς τον Σωτήρη και την Μερόπη για την θέλησή τους να προσφέρουν από θέση ευθύνης στην ΕΠΠΒ και ευχές για την υλοποίηση δραστηριοτήτων, αυτών που αναβλήθηκαν λόγω των υγειονομικών συνθηκών και νέων που ήδη σχεδιάζονται.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ