Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Συλλήψεις για κλοπή    

Συνελήφθησαν προχθές (6 Ιανουαρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, δύο ανήλικοι ημεδαποί, καθώς όπως διαπιστώθηκε λίγη ώρα νωρίτερα, μπήκαν σε παράνομα σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας στη Βέροια και αφαίρεσαν ένα χρυσαφικό κόσμημα που φορούσε στο λαιμό της. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση    

Συνελήφθη χθες (7 Ιανουαρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για απάτη κατ’ εξακολούθηση.


Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών    

Συνελήφθη χθες (7 Ιανουαρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, του οχήματος που χρησιμοποιούσε, αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:Ψ    ποσότητες κάνναβης βάρους 339,2 γραμμαρίων,Ψ    ηρωίνη βάρους 2,9 γραμμαρίων,Ψ    1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,Ψ    κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 60 ευρώ.

Εξιχνίαση απάτης    

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Αύγουστο του 2021, με το πρόσχημα πώλησης οχήματος μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, απέσπασε από ημεδαπή γυναίκα χρηματικό ποσό 2.240 ευρώ.


Σύλληψη για παράνομα βεγγαλικά    

Συνελήφθη χθες (7 Ιανουαρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 2.994 τεμάχια παιδικών αθυρμάτων, τα οποία διέθετε παράνομα προς πώληση.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ