Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Σύλληψη για κακοποίηση ζώου    

Συνελήφθη χθες (23 Οκτωβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα, με την χρήση σχοινιού, έδεσε σκύλο στο όχημά του και το έβαλε σε κίνηση, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του σκύλου. 

Επιπλέον, σε βάρος του συλληφθέντα βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, για κακοποίηση ζώου.
    

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών    

Χθες (23 Οκτωβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, εντοπίσθηκε όχημα, ο οδηγός του οποίου σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγει. 

Στην συνέχεια το παραπάνω όχημα εξετράπη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου με την συνδρομή και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά και του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας, συνελήφθησαν ο αλλοδαπός οδηγός και 5 αλλοδαποί επιβάτες του οχήματος. 

Όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός μετέφερε τους 5 αλλοδαπούς, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. 

Το όχημα που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ