Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Θερινό Σινεμά = η πιο ασφαλής και άνετη διασκέδαση.

--> απολύμανση πριν κάθε προβολή,
--> μεγάλες αποστάσεις
--> περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων
--> αντισηπτικά σε κάθε είσοδο και έξοδο


Ο Άνθρωπος του Θεού - Man of God
Προβολές στην Θερινή αίθουσα:  (μόνο χρήση μάσκας)  

Προβολές:  Πέμπτη 9/9 στις 21.45
Κυριακή 12/9 - Δευτέρα 13/9 - Τρίτη 14/9 - Τετάρτη 15/9  στις 20.00

Η ταινία γυρίστηκε σε συνεργασία με την: Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος o Γραικός, Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

O βίος και η πολιτεία του Αγιου Νεκτάριου σε μια διεθνή παραγωγή γυρισμένη στην Ελλάδα.

Η δημοτικότητα του Αγίου Νεκτάριου, τότε Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζηλοφθονία ορισμένων κληρικών στην Αλεξάνδρεια. 

Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αλεξανδρείας, μέρος του κλήρου τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική, γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Ο φόρτος εργασίας, όμως, τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα, όπου ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια, το οποίο χάρη στη φήμη του, μεγαλώνει. Η Μονή, όμως, δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο, λίγο μετά το θάνατό του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

Η ταινία κέρδισε το βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μόσχας και στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες. Τους επόμενους μήνες θα πάρει μέρος επίσης στα φεστιβάλ κινηματογράφου Phoenix της Αριζόνα, Fresco στην Αρμενία και στο Great Lakes Christian Film Festival στις ΗΠΑ.

Σκηνοθεσία: Γελένα Πόποβιτς

Σενάριο: Γελένα Πόποβιτς

Πρωταγωνιστούν: Άρης Σερβετάλης, Alexander Petrov, Mickey Rourke, Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλης Κουκαλάνι

 Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=0Oi1bsmR0Z8&feature=emb_logo 

   

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην Θερινή αίθουσα:   (μόνο χρήση μάσκας)  -   Παρασκευή 10/9 και Σάββατο 11/9 στις 20.00 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Πασπαρτού είναι ένας σκιουροπίθηκος που ονειρεύεται να γίνει εξερευνητής. Μία μέρα και τελείως τυχαία συναντά τον Φιλέα, έναν βάτραχο που ζει ανέμελα την ζωή του και έχει στοιχηματίσει ότι μπορεί να γυρίσει τον κόσμο σε 80 ημέρες. Αν τα καταφέρει θα κερδίσει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο. Ο Πασπαρτού βλέποντας το όλο εγχείρημα σαν την μοναδική του ευκαιρία να γυρίσει τον κόσμο, σαλπάρει με τον νέο του φίλο σε μία τρελή και αστεία περιπέτεια , γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις.

 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=lHQ2RgwV_PY 

 

AFTER: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ

Προβολές στην Θερινή αίθουσα:   (μόνο χρήση μάσκας)  

Πέμπτη 9/9 στις 20.00

Παρασκευή 10/9, Σάββατο 11/9, Δευτέρα 13/9 στις 21.45

Κυριακή 12/9 - Τρίτη 14/9 - Τετάρτη 15/9  στις 22.00

 

Σκηνοθεσία:    ΚΑΣΤΙΛ ΛΑΝΤΟΝ

Σενάριο:    ΣΑΡΟΝ ΣΟΜΠΟΪΛ & ΑΝΝΑ ΤΟΝΤ

Ηθοποιοί:   ΜΙΡΑ ΣΟΡΒΙΝΟ, ΑΡΙΕΛ ΚΕΜΠΕΛ, ΣΤΙΒΕΝ ΜΟΓΙΕΡ, ΤΖΟΣΕΦΙΝ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ, ΧΙΡΟ ΦΑΪΝΣ ΤΙΦΙΝ

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το τρίτο μέρος του franchise “AFTER” βρίσκει την Τέσα να ξεκινά ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή της. Όμως καθώς ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Σιάτλ για την δουλειά των ονείρων της, η απρόβλεπτη και γεμάτη ζήλεια συμπεριφορά του Χάρντιν φτάνει σε επικίνδυνα επίπεδα την ήδη έντονη σχέση τους, Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένη όταν ο πατέρας της Τέσα εμφανίζεται και σοκαριστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια του Χάρντιν έρχονται στο φως. Τελικά η Τέσα και ο Χάρντιν πρέπει να αποφασίσουν αν αξίζει να αγωνιστούν για την αγάπη τους ή θα πρέπει να τραβήξει ο καθένας το δρόμο του.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=eBMVq1vMA-I 

  Το Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ διευκρινίζει ότι η πρόσβαση στο θερινο κινηματογράφο είναι ελεύθερη σε όλους, χωρίς να απαιτείται καμιά επίδειξη αποτελέσματος τεστ ή βεβαίωσης εμβολιασμού (αυτά ισχύουν για τους κλειστούς-χειμερινούς κινηματογράφους).

 Απλά, έχετε τη μάσκα σας μαζί και έρχεστε !!

 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο: 

http://www.cinestar.gr 

http://www.facebook.com/cinestarveria 

 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ