Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Τροχαίο δυστύχημα    Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 και ώρα περίπου 19.45΄στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πενταπλατάνου – Ελευθεροχωρίου Πέλλας, η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός συγκρούσθηκε με το Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης     Συνελήφθη Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 το βράδυ στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Βέροιας, για διακεκριμένες κλοπές.

Σύλληψη για κλοπή    Συνελήφθη Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας,  διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα από αυλή οικίας. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον παθόντα. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, στις11 Αυγούστου 2021 το μεσημέρι είχε αφαιρέσει από κατάστημα ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. 

Εξιχνίαση απάτης    Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 9ης Αυγούστου 2021 μαζί με συνεργό του πήγαν στην οικία ηλικιωμένης, που βρίσκεται σε περιοχή της Πιερίας και με το πρόσχημα της ύπαρξης χρέους και ασφαλιστικών οφειλών του γιου της, κατάφεραν να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.
    
 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ