Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Την Ετήσια Έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη για το 2020 επέδωσε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, o επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής κ. Ανδρέας Ποττάκης. 


Λαμβάνοντας υπόψιν τις πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμόρφωσε η υγειονομική κρίση, η Έκθεση της Ανεξάρτητης Αρχής αποτυπώνει τη λειτουργία και τη σχέση των πολιτών με τη Δημόσια Διοίκηση και τις νέες προτεραιότητες και προκλήσεις που αυτή έθεσε.


Όπως επισημαίνεται στην Έκθεση, το 2020 ήταν κάθε άλλο παρά μία συνηθισμένη χρονιά και βρήκε τη δημόσια διοίκηση της χώρας απροετοίμαστη, όπως άλλωστε συνέβη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο, η Διοίκηση επέδειξε αντανακλαστικά εγκαίρως, επιτυγχάνοντας τους  βασικούς στόχους που είχε θέσει, όπως ο περιορισμός της ευρείας και ταχείας εξάπλωσης του ιού στον πληθυσμό.


Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, θα διαβιβάσει την  Ετήσια Έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη για το 2020, στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, καθώς και στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, προκειμένου σε κοινή τους συνεδρίαση να αναφερθούν σε αυτήν, παρουσία και του Συνηγόρου του Πολίτη κ. Ποτάκκη.


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ