Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώνει το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Βέροιας την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 από τις 9 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι στο χώρο του ΚΑΠΗ (Αριστοτέλους 3).

Τα «δέκα λεπτά που αρκούν για να σώσεις μια ζωή» αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία σε καιρό πανδημίας, περίοδο που η προσφορά αίματος έχει μειωθεί λόγω του περιορισμού των επαφών και των μετακινήσεων.

Το μήνυμα της συνεισφοράς των εθελοντών αιμοδοτών της Βέροιας που διοργάνώσαν τρίωρη διαδικτυακή συναυλία στις 9 το βράδυ της Τρίτης 2 Μαρτίου 2021, η οποία μεταδόθηκε στο Youtube και το Facebook με το μουσικό κάλεσμα για συμμετοχή Δημοτών σε Εθελοντική Αιμοδοσία «Άκου το τραγούδι μας και κάνε κάτι… μαγικό»

40 καλλιτέχνες της πόλης μας μαζί με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Βέροιας ένωσαν τις φωνές τους σε μία προσπάθεια να «ενώσουν» ακόμα περισσότερους πολίτες στην ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος για τις ανάγκες των νοσοκομείων.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Βέροιας ευχαριστεί τους καλλιτέχνες και το γεμάτο νόημα και μηνύματα βίντεο που ετοίμασαν για τον σκοπό της Εθελοντική Αιμοδοσίας καλώντας όλους τους δημότες να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία.

Ολοι την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 από τις 9 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι στο χώρο του ΚΑΠΗ (Αριστοτέλους 3).


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ