Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Ένα (1) δείγμα βρέθηκε θετικό σε σύνολο 84 δειγματοληψιών

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η διαδικασία διενέργειας δωρεάν μαζικών δειγματοληψιών (rapid tests) για την ανίχνευση κορονοϊού στην Τ.Κ. Ριζωμάτων που διοργάνωσε ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με κλιμάκια των Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ στην Ημαθία. 

Ο δειγματοληπτικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2020, στο Κοινοτικό Ιατρείο (πλησίον ΚΑΠΗ) της Τ.Κ. Ριζωμάτων,  με τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων όπως και όλων των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή συνωστισμού με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών. 

Από την πλευρά του Δήμου Βέροιας, τη διαδικασία επέβλεπε καθ’ όλη τη διάρκεια ο Ιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος, Κώστας Ρίζος. 


Συνολικά ελέγχθηκαν 84 δείγματα εκ των οποίων ένα (1) βρέθηκε θετικό. 

Η προσέλευση των πολιτών που συμμετείχαν στη διαδικασία επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα πραγματοποίησης δειγματοληπτικών ελέγχων για την καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο. 


Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και σε συνεργασία με τα υγειονομικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ επεμβαίνει όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

Maxi Shop Veria - σελίδα στο Facebook

Perrotis College

Perrotis College
Αμερικανική Γεωργική Σχολή

ΡΑΔΙΟ ΗΜΑΘΙΑ 97,3

ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

ΙΕΚ  της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
Αμερικανική Γεωργική Σχολή

ΚΕΕΛΠΝΟ - Εποχική Γρίπη

ΚΕΕΛΠΝΟ - Εποχική Γρίπη

Τιμές που φέρνουν χαμόγελα..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - idisi.gr -

όλοι μαζί μπορούμε...

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

cuka