Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα   Συνελήφθη χθες (10 Φεβρουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, μία αλλοδαπή γυναίκα, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 640 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 22 κιλών και 200 γραμμαρίων, καθώς και 6 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν καταβλήθηκαν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο λαθρεμπορίας.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης    Συνελήφθη χθες (10 Φεβρουαρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από Ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ο προαναφερόμενος σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, ανέπτυξε ταχύτητα με το όχημα που οδηγούσε και προσπάθησε να διαφύγει, προσκρούοντας και προκαλώντας φθορές σε όχημα των αστυνομικών. Στη συνέχεια κατά την σύλληψή του, αντιστάθηκε απωθώντας τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Επιπλέον, στην κατοχή του εντοπίσθηκε το χρηματικό ποσό των 22.000 ευρώ, το οποίο δεσμεύτηκε προκειμένου να διερευνηθεί η νομιμότητα της προέλευσης των χρημάτων.

Σύλληψη για ληστεία    Συνελήφθη χθες (10 Φεβρουαρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως πρόεκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 9ης Φεβρουαρίου, μπήκε παράνομα σε οικία σε περιοχή της Ημαθίας και με την χρήση βίας σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, αφαίρεσε κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας 500 ευρώ. Επίσης εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησε μαζί με άγνωστο συνεργό του, που τον ανέμενε στο όχημα.

Συλλήψεις για κλοπή    ·    Συνελήφθησαν χθες (10 Φεβρουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, 3 ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού το βράδυ της 9 προς 10 Φεβρουαρίου, αφαίρεσαν από 2 μετασχηματιστές ρεύματος της ΔΕΔΔΗΕ, 6 χάλκινα πηνία και καλώδια 30 μέτρων, προκαλώντας φθορές αξίας 17.000 ευρώ. Τα κλεμμένα αντικείμενα εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς σε περιοχή της Πέλλας όπου τα είχαν αποκρύψει οι παραπάνω άνδρες και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη χθες (10 Φεβρουαρίου 2021) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ανήλικος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 9ης Φεβρουαρίου, παραβίασε σχολικό συγκρότημα στις Σέρρες και αφαίρεσε από χώρο γραφείου, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 700 ευρώ, κλειδιά και χρηματικό ποσό 40 ευρώ. Σε εξωτερικό χώρο κοντά στην οικία του ανήλικου εντοπίσθηκαν ο κλεμμένος φορητός υπολογιστής και τα κλειδιά, τα οποία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του σχολείου. Στο ίδιο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Επιπλέον, συνελήφθη ο ημεδαπός πατέρας του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Εξιχνίαση απάτης    Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Δεκέμβριο του 2020, προσποιούμενος τον γιατρό μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, έπεισε ημεδαπή γυναίκα στην Ημαθία, να του καταβάλει χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ, ως δήθεν προκαταβολή για την πραγματοποίηση αισθητικής επέμβασης.




ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ