Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Όλοι εμείς από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, σας στέλνουμε τις ομορφότερες ευχές μας για το νέο έτος.

10 χρόνια μετά το Βραβείο συζητάμε για το μέλλον

Οι εκδηλώσεις που οργανώσαμε τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τότε που η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας παρέλαβε το Βραβείο «Πρόσβαση στη Μάθηση» από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, ολοκληρώθηκαν. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμμετοχή σας.

Οι διαδικτυακές συζητήσεις, μαζί με την προβολή του ντοκιμαντέρ, ξεπέρασαν τις 4.000 προβολές, ενώ μέχρι σήμερα τα podcasts ξεπέρασαν τις 9.000 ακροάσεις!



Email Image

10 διαδικτυακές συναντήσεις

Η βιβλιοθήκη είναι οι άνθρωποι, είναι η γνώση και η πρόσβαση σε αυτή. Πενήντα επιστήμονες, επαγγελματίες, συγγραφείς που ζουν η κατάγονται από την περιοχή και άλλοι που έχουν επισκεφθεί τη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας συνομίλησαν για το παρόν και το μέλλον της περιοχής.

Παρακολουθήστε
Email Image

"Πηγή είναι ο Λόγος - Αναζητώντας την αόρατη πόλη"

Ένα ντοκιμαντέρ για τη Βέροια, με όμορφες εικόνες της πόλης και πολύ νοσταλγική διάθεση. 10 ανατρεπτικές κινηματογραφικές περιηγήσεις, παραγωγή της “Κυριώτισσας Ουτοπία” και του Γιάννη Καισαρίδη (Κίνηση Πολιτών Κυριώτισσας). 

Παρακολουθήστε
Email Image

Podcasts

Tα 10 πρώτα podcasts με ανθρώπους της πόλης στο προσκήνιο είναι εδώ και τα έχουμε αγαπήσει πολύ. Δέκα ιστορίες προσφοράς, μόχθου και αγάπης για την επιστημονική, πολιτισμική και κοινωνική πρόοδο της Βέροιας. Στο επίκεντρο, δέκα απλοί, καθημερινοί και ταυτόχρονα τόσο ξεχωριστοί άνθρωποι. Σε συνεργασία με το pod.gr.

Ακούστε

Υπαίθριο Αναγνωστήριο

Το υπαίθριο αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης είναι μία πραγματικότητα και είμαστε ενθουσιασμένοι. Ένας φρέσκος και ανανεωμένος χώρος, που έρχεται να ανταποκριθεί στις καινούργιες συνθήκες, στον οποίο οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο της βιβλιοθήκης και στις βάσεις δεδομένων, ενώ θα μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα και εργαστήρια απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την άνεση και την ασφάλεια ενός υπαίθριου αναγνωστηρίου. 

Email Image
Email Image
Μάθετε περισσότερα

Κινητές βιβλιοθήκες

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) συνέχισε να υποστηρίζει τη λειτουργία της κινητής βιβλιοθήκης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας και μας έδωσε τη δυνατότητα να σκεφτούμε και να συζητήσουμε ξανά και το ρόλο των Κινητών Βιβλιοθηκών στο νέο περιβάλλον που δημιουργεί η εποχή της πανδημίας.

Email Image
Μάθετε περισσότερα

Φωτογράφοι, Ζωγράφοι και Τόπος

Email Image
Email Image
Δηλώστε Συμμετοχή
Δηλώστε Συμμετοχή
Email Image

Η Δύναμη μας

Δωρεάν παράδοση βιβλίων κατ’οίκον

Και αυτό το καταφέραμε! Με δεδομένη την ανάγκη των μελών μας για διάβασμα, ανανεώσαμε μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021 την υπηρεσία δωρεάν παράδοσης βιβλίων κατ΄ οίκον αποκλειστικά για τα μέλη της βιβλιοθήκης, που κατοικούν στην πόλη της Βέροιας.

Το κατάστημα My Market Βέροιας ήταν μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια, συνεισφέροντας με τις δωρεάν παραδόσεις στην εξυπηρέτηση των αναγκών του αναγνωστικού κοινού.

Δανειστείτε ένα βιβλίο

10 χρόνια μετά, οι εκδηλώσεις που οργανώσαμε έγιναν πραγματικότητα με την πολύτιμη συνεισφορά των χορηγών μας, του δωρητή και των υποστηρικτών μας. Μπορείτε να τους δείτε εδώ και τους ευχαριστούμε θερμά.

 

Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε. Με περισσότερες ιστορίες, καινούργιες ιδέες, νέες συνεργασίες, ωραία βιβλία, προβληματισμούς και πλούσιο αρχειακό υλικό.

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

T:23310-24494, Φαξ:2331024600

Έλλης 8, Βέροια, ΤΚ 59132, ΤΘ 236

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ