Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020

Από σήμερα η Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, τίθεται σε lockdown. 

Ο ΙΣΘ σε ανακοίνωση του, σχετικά με τη λειτουργία των ιατρείων επισημαίνει ότι "οι μετακινήσεις όλων των γιατρών, από και προς την εργασία, καθώς και για επείγοντα περιστατικά θα γίνονται με τη χρήση της ιατρικής ταυτότητας και για όσους δεν διαθέτουν ταυτότητα, κατ’ εξαίρεση για όσο διάστημα διαρκεί το lockdown, μπορεί να γίνεται και με πιστοποιητικό μέλους το οποίο θα λάβετε σύντομα στο email σας. 

Το πιστοποιητικό θα λάβουν όπως και στο προηγούμενο lockdown όλα τα μέλη του Ι.Σ.Θ. ασχέτως της οικονομικής τακτοποίησης, η οποία να σας θυμίσουμε μαζί με την επικαιροποίηση των στοιχείων, επιβάλλεται από τον νόμο να γίνεται ανά έτος".
 
Σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση των ασθενών στα ιδιωτικά ιατρεία και εργαστήρια, αυτή θα γίνεται κανονικά, όπως μέχρι σήμερα, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που σας έχουμε συστήσει.
 
Στις περιπτώσεις εκείνες, που δεν είναι δυνατός ο συχνός αερισμός των χώρων, γίνεται ισχυρή σύσταση από τον Ι.Σ.Θ. για χρήση ειδικών συσκευών καθαρισμού και απολύμανσης του αέρα. Σε ότι αφορά τις χειρουργικές επεμβάσεις, αυτές μειώνονται στο 20% των τακτικών, εξαιρουμένων των επειγόντων και ογκολογικών περιστατικών. 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

Maxi Shop Veria - σελίδα στο Facebook

Perrotis College

Perrotis College
Αμερικανική Γεωργική Σχολή

ΡΑΔΙΟ ΗΜΑΘΙΑ 97,3

ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

ΙΕΚ  της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
Αμερικανική Γεωργική Σχολή

ΚΕΕΛΠΝΟ - Εποχική Γρίπη

ΚΕΕΛΠΝΟ - Εποχική Γρίπη

Τιμές που φέρνουν χαμόγελα..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - idisi.gr -

όλοι μαζί μπορούμε...

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

cuka