Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Περίληψη τροποποίησης κανονισμού χρήσης παραχώρησης Κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Βέροιας

Με την αρ. 286/2020 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ΄ αριθμ. 188/2015  απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης του κανονισμού Χρήσης Παραχωρούμενων Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Βέροιας.
   
Με την ανωτέρω απόφαση εγκρίθηκε προσθήκη στο άρθρου 7 Α.3. με το οποίο επιτρέπεται η προσωρινή εγκατάσταση:


α) ψυχαγωγικών παιδειών όπως καρουζέλ, συγκρουόμενων αυτοκινητιδίων, τραμπολίνο, παγοδρομίου,  κ.τ.λ.  για το χρονικό διάστημα από 15 Νοεμβρίου έως 15 Ιανουαρίου.


β) Χριστουγεννιάτικης Αγοράς με έως 12 λυόμενους οικίσκους μέγιστων διαστάσεων 3Χ4 μ. όπου θα φιλοξενούνται επαγγελματίες που θα πωλούν τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά, είδη λαϊκής τέχνης, γλυκά και είδη σοκολατοποιίας, καθώς και άλλες δραστηριότητες π.χ. το Σπήλαιο της Γεννήσεως, το Σπίτι των Μάγων, η Καλύβα των Βοσκών κτλ. στην περιοχή της πλατείας -πάρκο ‘’ ΕΛΗΑ’’ και στο χώρο πρασίνου μέχρι τον Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων, του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης Βέροιας και σύμφωνα με το συνημμένο και υπογεγραμμένο απόσπασμα χάρτη της περιοχής του Γραφείου Πολεοδομικών Εφαρμογών της Υπηρεσίας Δόμησης της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης Κτηματολογίου – Περιούσιας του Δήμου Βέροιας.
 
Η πλήρης απόφαση αναρτήθηκε στο Κοινοτικό κατάστημα του Δήμου Βέροιας και στη Διαύγεια με ΑΔΑ ΩΓΝ3Ω9Ο-Ξ0Α.   

 

Η αφίσσα είναι απο τις περσυνές εκδηλώσεις 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ