Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών συνελήφθησαν 2 άτομα για διαρρήξεις οχημάτων στις Σέρρες

Συνελήφθησαν χθες (11 Νοεμβρίου 2020) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το τελευταίο τρίμηνο ενέχονται σε διαρρήξεις και κλοπές από οχήματα στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών, με σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος.
Συγκεκριμένα, το χρονικό διάστημα από 5 Σεπτεμβρίου 2020 έως και 10 Νοεμβρίου, διέπραξαν 7 διαρρήξεις και κλοπές από οχήματα σε περιοχές των Σερρών, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικό χρηματικό ποσό 1.120 ευρώ, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα αξίας 1.000 ευρώ, σύμφωνα με τους παθόντες.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στις οικίες τους, εντοπίσθηκε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία είχαν αφαιρέσει από όχημα την 10 η Νοεμβρίου 2020 και τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του οχήματος.
Κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν, ενώ σε βάρος τους επιβλήθηκαν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ