Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Αγαπητά μέλη,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας (ΣΧΟΒ) σας προσκαλεί στην Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου. Έχοντας λάβει υπόψη τα υγειονομικά πρωτόκολλα των αρμόδιων υπηρεσιών που αφορούν στη δημόσια υγεία, η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 19:00, στην αίθουσα  "Sala" του πολυχώρου Ελιά, με τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό συμμετεχόντων που ορίζουν οι υγειονομικές αρχές.
 
Βάση του νέου νόμου 4726/2020 (ΦΕΚ 181/Α/18-09-2020), θα τοιχοκολληθεί κατάλογος με τα μέλη που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στα γραφεία του Συλλόγου στα Ασώματα αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.sxo.gr μέχρι το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020. Τα μέλη που έχουν αντιρρήσεις μπορούν να τις υποβάλλουν γραπτώς εντός 3 ημερών από την κοινοποίηση του καταλόγου.
Οι υποψηφιότητες για τα Διοικητικά Όργανα πρέπει να υποβληθούν στην Γραμματεία του Συλλόγου μέχρι το Σάββατο 10/10/2020 ή ηλεκτρονικά στο email sxoverias@gmail.com

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στον ίδιο χώρο, τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 19.00.  

Θέματα Ημερησίας Διάταξης:

1. Απολογισμός απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου
2. Έγκριση Εξελεγκτικής Επιτροπής
3. Έγκριση του Απολογισμού από την Γενική Συνέλευση
4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Πειθαρχικού Συμβουλίου
5. Συζήτηση για τη μίσθωση του Καταφυγίου του Συλλόγου

Στο πλαίσιο της αυξημένης ατομικής σας ευθύνης ως μέλη του ΣΧΟΒ, σας παρακαλούμε θερμά για αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Σε κάθε περίπτωση, το Διοικητικό Συμβούλιο παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις αναφορικά με την πανδημία του COVID-19 και εφόσον κριθεί αναγκαίο θα επανέλθει, καθώς η ασφαλής διεξαγωγή της Eκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης και η προστασία της υγείας των μελών μας αποτελεί προτεραιότητα και αυτονόητη προϋπόθεση.

Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη!  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΧΟΒ

           Η Πρόεδρος                                                           Ο Γ. Γραμματέας

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ                                         ΘΩΜΑΣ ΑΧΤΣΗΣ

--
Δες το αλλιώς, δες το από ψηλά ...
Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ