Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020


 ToVeriaTechLab και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, διοργανώνουν στις 9 & 10 Οκτωβρίου 2020 δωρεάν online εργαστήριο για γυναίκες δημιουργούς από την ευρύτερη περιοχή της Βέροιας.

  Απευθύνεται σε δημιουργούς, χειροτέχνες, καλλιτέχνες, μικρούς παραγωγούς, σχεδιαστές, γραφίστες και σε όσους θέλουν να μάθουν το σωστό τρόπο προώθησης και πώλησης των δημιουργιών και προϊόντων τους στην παγκόσμια αγορά.

  Το εργαστήριο WOMENCRAFTPOWER θα πληροφορήσει τους δημιουργούς για το πως θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τους περιορισμούς της τοπικής αγοράς και να διαθέσουν τα προϊόντα & τις δημιουργίες τους στο εξωτερικό, μέσω διαδικτύου.

  Θα προσφέρει στους συμμετέχοντες έμπνευση, νέες προοπτικές, γνώση & άμεσα εφαρμόσιμη μεθοδολογία, ώστε να αξιοποιήσουν τις νέες ευκαιρίες & τάσεις της διεθνούς αγοράς, κυρίως μέσω του ETSY.COM, του μεγαλύτερου διεθνούς marketplace για δημιουργούς.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIVE ONLINE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ | 18:00 - 20:00 LIVE ONLINE

1.      Οι 4+1 βασικές προϋποθέσεις επιτυχίας για δημιουργούς: η μέθοδος του CreativeBizlab

2.      Βήμα-βήμα η διαδρομή για την υλοποίηση μίας επιτυχημένης δημιουργικής επιχείρησης

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ | 11:00 - 13:00 LIVE ONLINE

3.      Εξατομικευμένη συμβουλευτική στο δικό σας project και προσωπικό πλάνο υλοποίησης

4.      Συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη με πρόσβαση στο πρόγραμμα CreativeBizEtsyMasterclass

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο VeriaTechLab23310 24494. Για εγγραφή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.creativebizlab.com/veria

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

VeriaTechlab &​Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

​ToVeriaTechLab λειτουργεί στα πλαίσια της συνεργασίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας με την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα.

 

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

CreativeBizlab, Εργαστήριο Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας.

Το CreativeBizlab υποστηρίζει δημιουργούς στο να χτίσουν και να αναπτύξουν τη δημιουργική τους επιχείρηση σε νέες και διεθνείς αγορές.Τα τελευταία 5 χρόνια το Creative Bizlab έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 1500 δημιουργούς σε θέματα όπως: επιχειρησιακός σχεδιασμός, τιμολόγηση, branding, digitalmarketing και online πωλήσεις. www.creativebizlab.com

 

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

​Ζαχαρίας Πολυμενάκος, CreativeBizlab

​ΚριστέλΠέντ, Creative Bizlab


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ