Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Βέροιας επιθυμεί να ενημερώσει του πωλητές και τους καταναλωτές, των Λαϊκών Αγορών του Δήμου Βέροιας (κοινότητες Βέροιας, Μακροχωρίου και Αγ. Γεωργίου)  για τα κάτωθι:

Α.  Στην ιστοσελίδα του Δήμου Βέροιας  (www.veria.gr) έχουν αναρτηθεί οι Αποφάσεις Δημάρχου με τους πωλητές που έχουν δικαίωμα να υμμετάσχουν κάθε φορά στις  λαϊκές  αγορές του Δήμου Βέροιας.  

Β. Παρακαλούμε όλους τους πωλητές και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία


  • να τηρούν μεταξύ των πάγκων την ελάχιστη απόσταση  5 (πέντε) μέτρων με τον ενδιάμεσο χώρο κενό – ελεύθερο από αντικείμενα.
  • να φορούν υγειονομικές μάσκες, γάντια μιας χρήσης και να έχουν δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό για την απολύμανση των μεταλλικών νομισμάτων τοποθετημένο σε εμφανές σημείο του πάγκου.
  • Να εποπτεύουν την τήρηση των αποστάσεων  μεταξύ των πελατών και να ενημερώνουν τους καταναλωτές για την ανάγκη αποφυγής του συνωστισμού μπροστά στον πάγκο τους. 
  • Να συλλέγονται όλα τα απορρίμματα σε σακούλες σκουπιδιών που θα μοιράζονται από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας ώστε για να διατηρείτε ο χώρος καθαρός

Γ. Παρακαλούμε τους καταναλωτές κατά την παρουσία τους στην Λαϊκή αγορά και στα πλαίσια της ατομικής ευθύνης:

Να  τηρούν τις οδηγίες για τον περιορισμό της διασποράς του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ covid 19

Να φροντίζουν την αποφυγή του συνωστισμού στους πάγκους και στους διαδρόμους των λαϊκών αγορών.  


Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών 

Στυλιανός  Ασλάνογλου

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ