Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας ως μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών συμμετέχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά, που οργάνωσε και σχεδίασε η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, με θέμα «ΑλλάΖω Σελίδα… από τη Βιβλιοθήκη στο Σπίτι».

Αγαπητοί φίλοι της βιβλιοθήκης μας,

στο εργαστήριο αυτό τοποθετούμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας τον άνθρωπο. Για ακόμη μια φορά έχουμε ανάγκη τον άλλον άνθρωπο για να καταφέρουμε να επιβιώσουμε και να ανθίσουμε πάλι έξω από τα ανοιχτά
παράθυρα και τα διπλανά μπαλκόνια. Όσα χρόνια κι αν περάσουν το ζητούμενο παραμένει το ίδιο. Οι άνθρωποι που δίνουν αγώνα για να προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους είναι πάρα πολλοί. Ας σκεφτούμε ποιοι εργαζόμενοι βρίσκονται στο πεδίο μάχης απέναντι στον κορονοϊό τις δύσκολες αυτές μέρες (γιατροί, νοσηλευτές, καθαρίστριες, αστυνομικοί, υπάλληλοι σούπερ μάρκετ, αρτοποιοί, μανάβηδες, κρεοπώλες, δημοσιογράφοι, υπάλληλοι του Δήμου, εργάτες…). Με ένα σύντομο ηλεκτρονικό μήνυμα (email), μπορούμε να τους ευχαριστήσουμε και να δείξουμε ότι αναγνωρίζουμε την προσφορά και την αυτοθυσία τους.

Ένα απλό ηλεκτρονικό μήνυμα που το κάθε παιδί ή ενήλικας, θα γράψει και θα στείλει στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας στο workshops@libver.gr

Εάν θέλετε μπορείτε να επισυνάψετε και μια ζωγραφιά για να δώσετε χρώμα και ζωντάνια στο ήδη ενθαρρυντικό μήνυμα σας!

Οδηγίες Εργαστηρίου (PDF)
Προτείνουμε να μελετήσετε αρχικά τις οδηγίες του εργαστηρίου. Στην προτεινόμενη βιβλιογραφία, υπάρχουν οι υπερσύνδεσμοι για βιβλία σε ψηφιακή μορφή, προς διευκόλυνση όσων δεν έχουν ή δεν μπορούν να βρουν τα φυσικά βιβλία.

Μένουμε σπίτι, διαβάζουμε στο σπίτι!

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ