Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Η Ομάδα ενηλίκων «Σανίδι» του Τμήματος Θεατρικής   Υποδομής  του  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  Βέροιας  παρουσιάζουν  την παράσταση “Πανικός στα Παρασκήνια» του Ken Ludwig σε σκηνοθεσία του Πέτρου Μαλιάρα.

Θα δοθούν δύο παραστάσεις, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στις 9.00μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, με γενική είσοδο 5€. 

Προπώληση εισιτηρίων: γραφεία ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, 3ος όροφος Χώρου Τεχνών, τηλ. 2331078140.

Συντελεστές Παράστασης

Κείμενο: Ken Ludwig (Moon Over Buffalo)
Μετάφραση: Δημήτρης Ναζίρης
Σκηνοθεσία: Πέτρος Μαλιάρας
Σκηνογραφία/Ενδυματολογία:  Δημήτρης Γεωργόπουλος , Δαμιανός Οικονομίδης
Κατασκευή Σκηνικών:  Δημήτρης Γκιλιόπουλος, Γιώργος Βέγκος
Μουσική Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ιωσηφίδης
Ηχοληψία: Αλέξανδρος Καροτσέρης
Φωτισμοί: Γιώργος Βέγκος
Φωτογράφηση: Τάσος Θώμογλου
Οργάνωση Παραγωγής-Προβολή: Κατερίνα Γρηγοριάδου
Συντελεστές Trailer
 Σύλληψη Ιδέας / Σκηνοθεσία: Τάσος Θώμογλου
 Κάμερα: Μαρία Κοντοβουνήσιου
 boom operator / Μίξη Ήχου: Αλέξανδρος Καροτσέρης
 Μοντάζ: Roman Filiev
 Τεχνική Υποστήριξη: Δήμητρα Σταματίου, Κατερίνα Γρηγοριάδου
 Και ο οδηγός μας : Βαγγέλης Καραΐνδρος

Τους ρόλους ερμηνεύουν (αλφαβητικά):  Γιατζόγλου Ολυμπία, Ζήνδρος Κωνσταντίνος, Ζωγραφοπούλου Κατερίνα, Ίτσκος Γρηγόρης, Κονδάρα Φανή, Οικονομίδης Δαμιανός, Παπαδοπούλου Φωτεινή, Ποργιαλίδου Νατάσα, Σοφούλη Ελένη, Τσακαλίδου Έλενα, Ψυχαράκης Νίκος

Σημείωμα Σκηνοθέτη

Βρισκόμαστε στο φουαγιέ ενός θεάτρου στο Buffalo της Αμερικής. Ένας υπερχρεωμένος θίασος, εναλλασσόμενου ρεπερτορίου, ετοιμάζεται για την απογευματινή του παράσταση. Όλα μοιάζουν αρμονικά και ισορροπημένα στις τάξεις των ηθοποιών και των συντελεστών. Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται.. μία παραίτηση, ένας ατυχής καυγάς, μια αποτυχημένη ακρόαση, ένας  αγχωμένος γαμπρός, μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και κυρίως η επερχόμενη άφιξη του σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών Stanley Kubrick, είναι αρκετά για να φέρουν τα πάνω κάτω στο μικρό θίασο! Ή μήπως όχι; Μια μπουλβαρική κωμωδία, γεμάτη ρυθμό και ατελείωτες παρεξηγήσεις είναι η νέα δουλειά της ομάδας του Σανιδιού. Μετά την επιτυχημένη παράσταση «Γιοι & Κόρες», η ομάδα ενηλίκων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας μας συστήνει ένα έργο του αμερικανού συγγραφέα  Ken Ludwig. Ανατρεπόμενη πλοκή, θέατρο μέσα στο θέατρο, και μια κλεφτή ματιά στη θεατρική σκηνή και τους ανθρώπους της!

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ