Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Με αφορμή τα τελικά αποτελέσματα του Α’ Γύρου των Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Βέροιας, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, απέστειλε, την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους χιλιάδες συνδημότες μας που με τη ψήφο τους την πρώτη Κυριακή των Δημοτικών Εκλογών ανέδειξαν το συνδυασμό μας, «Δράση με Γνώση», στην πρώτη θέση, με ποσοστό μάλιστα που υπερβαίνει κατά πολύ το αντίστοιχο αποτέλεσμα των εκλογών του 2014.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του συνδυασμού μας που έδωσαν έναν έντιμο και καθαρό προεκλογικό αγώνα με αξιοπρέπεια, χαμηλούς τόνους και υψηλό πολιτικό πολιτισμό.
Εξάλλου, κορυφαία προτεραιότητά μας ήταν και παραμένει το πως να ενώσουμε και όχι πως να διχάσουμε, συνθέτοντας τις υγιείς δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς χώρους για το καλό του τόπου. Έτσι πορευτήκαμε μέχρι σήμερα κι έτσι θα συνεχίσουμε και τη νέα τετραετία.

Το μήνυμα των εκλογών είναι σαφές.
Είναι ξεκάθαρο. Οι δημότες του Δήμου Βέροιας επιβράβευσαν τις προσπάθειες και τον αγώνα που δίνουμε εδώ και πέντε χρόνια για μια πόλη πιο εξωστρεφή, πιο ανθρώπινη, πιο δυναμική.
Επιβράβευσαν επίσης τα πρόσωπα, το ήθος, την εντιμότητα και την ολοκληρωμένη πρόταση του συνδυασμού μας για την επόμενη ημέρα του Δήμου Βέροιας. Οι πολίτες μας έδωσαν ένα ισχυρό μήνυμα. Να συνεχίσουμε μπροστά, με αυτοκριτική, με δυναμισμό και ακόμη πιο σκληρή δουλειά.

Η αμέριστη εμπιστοσύνη των πολιτών, μας δίνει αισιοδοξία αλλά και την απαιτούμενη δύναμη και τη μεγάλη ώθηση για να συνεχίσουμε πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά προκειμένου να ολοκληρώσουμε τη νικηφόρο πορεία του συνδυασμού μας και στο δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών ώστε η Βέροια να έχει από την επόμενη εβδομάδα μια ισχυρή Δημοτική Αρχή πλειοψηφίας η οποία θα αποτελέσει εγγύηση σταθερότητας για το μέλλον του τόπου». 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ