Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας ενημερώνει τους συναδέλφους εμπόρους- καταστηματάρχες και καταναλωτές ότι η ενδιάμεση εαρινή εκπτωτική περίοδο θα διαρκέσει δεκαπέντε ημερολογιακές ημέρες .
 Συγκεκριμένα  ως ημέρα έναρξης δεν θα είναι η πρώτη Μαΐου, η οποία καθορίστηκε ως αργία με απόφαση της Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αλλά η Πέμπτη 2 Μαΐου. Αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι η Τετάρτη   15 Μαΐου 2019.
Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, τα καταστήματα μπορούν να  ανοίξουν
προαιρετικά την Κυριακή 5 Μαϊου 2019, με προτεινόμενο ωράριο από τις 11.00  έως τις 20.00 (παρ. 1 άρθρου 23 ν. 2224/1994).
Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή του ποσοστού έκπτωσης.
Ο Εμπορικός Σύλλογος  Βέροιας καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τα καταστήματα της πόλης , τα οποία προσφέρουν προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ