Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα πραγματοποιηθεί το Ραλι σπριντ ΦΙΛΙΠΠΟΣ από την Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας για το 2019.

Επί σειρά ετών η Λέσχη διοργανώνει τον συγκεκριμένο αγώνα με επιτυχία παρά τις δυσκολίες των τελευταίων ετών.
Έτσι λοιπόν και φέτος είναι έτοιμη έχοντας πάρει εδώ και καιρό την απαραίτητη έγκριση από την Ο.Μ.Α.Ε και την έγκριση του συμπληρωματικού κανονισμού από την Ε.Π.Α αλλά έχοντας ήδη 21 συμμετοχές δηλωμένες.
Το Σαββατοκύριακο λοιπόν 20 & 21 Απριλίου 2019 η καρδιά των αγώνων ράλι θα χτυπά στην Βέροια.
Το 25ο Ράλι Σπριντ ΦΙΛΙΠΠΟΣ επιστρέφει στην αγαπημένη Ειδική Διαδρομή Πολυδένδρι των 80 στροφών σε 17,95 αγωνιστικά χιλιόμετρα.
Η διαδρομή θα επαναληφθεί 3 φορές προσφέροντας έτσι στα πληρώματα που θα λάβουν μέρος ένα πεδίο δράσης 54 περίπου αγωνιστικών χιλιομέτρων.


 
Η ανασυγκρότηση και το service ακριβώς δίπλα στην ειδική διαδρομή και δίπλα στην λίμνη του ποταμού Αλιάκμονα σε ένα καταπληκτικό και ήδη καταπράσινο τοπίο.
Το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 από τις 16:00 έως τις 18:00 θα διεξαχθεί ο Τεχνικός Έλεγχος στην οδό Ελιάς, στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Βέροιας.
Στην συνέχεια στις 21:00 θα διεξαχθεί η Πανηγυρική - Εορταστική εκκίνηση για την καλύτερη προβολή του αγώνα και των πληρωμάτων.
Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα μπορούν να διανυκτερεύσουν φυλασσόμενα από ιδιωτική εταιρία security στην Πλατεία Δημαρχείου από όπου και θα ξεκινήσουν την Κυριακή το πρωί για την Ειδική Διαδρομή.


Την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 θα αναχωρήσουν από την Πλατεία Δημαρχείου στις 11:00 και το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση από την Ειδική Διαδρομή στις 11:23. Ο δρόμος θα κλείσει για τους θεατές μία (1) ώρα νωρίτερα δηλαδή στις 10:00. Παρακαλούμε τους φίλους θεατές να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των οργανωτών και των κριτών για να έχουμε έναν ασφαλή και απολαυστικό αγώνα. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6944 740 991 (Αδαλόγλου Δημήτρης - Πρόεδρος) καθώς και με email : lavverias@gmail.com και προσωπικό μήνυμα στo προφιλ ή στη σελίδα μας στο Facebook. 

Σας περιμένουμε όλους για έναν απολαυστικό αγώνα. 

Γραφείο Τύπου 

25ο Rally Σπριντ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
filipposrally.blogspot.gr

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ