Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ της ΓΥΝΑΙΚΑΣ με μια ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ !

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η ΚΕΠΑ και ο Δήμος Βεροιας τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ( η Παγκόσμια Ημέρα Γυναικας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 8/3 ) με μια ξεχωριστή εκδήλωση , που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 στο Χώρο Τεχνών .

Μια μεγάλη συναυλία με την πολλά υποσχόμενη και δραστήρια ορχήστρα Smyrna , ένα μουσικό σχήμα που αποτελείται μόνο από γυναίκες.

Smyrna . Γυναικεία συμμαχία, γεμάτη γνώση και ωριμότητα, σ’ ένα πρόγραμμα με τραγούδια που έχουν τις ρίζες τους σ’ ένα πολιτισμό που σμιλεύτηκε μέσα από διαφορετικές κουλτούρες.

Με τις χαρακτηριστικά αναγνωρίσιμες φωνές τους, μας παρασύρουν με το προσωπικό τους ύφος, αρμονικά δεμένο με το χθες και συνδυάζοντας τη φρεσκάδα με την παράδοση, μας ταξιδεύουν μελωδικά στο χρόνο με σκοπούς και τραγούδια από τη Μικρά Ασία, την Καππαδοκία, την Κωνσταντινούπολη, τη Θράκη, την Μακεδονία, την Ήπειρο, το Αιγαίο αλλά και Σμυρνιών συνθετών.

Οι πέντε κοπέλες της ορχήστρας ΣΜΥΡΝΑ είναι:
Σταυρούλα Βλασοπούλου (τσέλο, τραγούδι), Άντρια Ζήκου (κιθάρα, τραγούδι), Κάλια Καμπούρη (κανονάκι, τραγούδι), Δανάη Λουκίδη(βιολί, τραγούδι) και Πένυ Παπακωνσταντίνου (πολίτικο λαούτο, κρουστά, τραγούδι).

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 , 9.00μ.μ  ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ( με κάρτα ελ.εισοδου )

Οι κάρτες ελεύθερης εισόδου θα δίδονται από το γραφείο προγραμματισμού της ΚΕΠΑ (1ος οροφος Χώρου Τεχνών ) από τη Δευτέρα 4/3 /2019 , ώρες 11.00π.μ -13.00. Πληροφορίες 2331078120 & 2331078122 , Νανά Καραγιαννίδου .

Διοργάνωση : ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας

Την εκδήλωση υποστηρίζουν η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δ.Βέροιας , το Κέντρο Κοινότητας και ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» .

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ