Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα   Συνελήφθησαν χθες (29 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο αλλοδαποί ηλικίας 43 και 19 ετών και μία 50χρονη ημεδαπή, διότι σε έρευνα οικίας που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.700 πακέτα τσιγάρων και 45 συσκευασίες με ποσότητες καπνού συνολικού βάρους 2 κιλών και 250 γραμμαρίων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης    Συνελήφθη χθες (29 Μαρτίου 2019) το πρωί σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 27χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Σερρών για κλοπές.

Εξιχνίαση κλοπής    Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 27ης Μαρτίου 2019 σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης από την κατοχή 78χρονου ημεδαπού, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ περίπου.

Συλλήψεις για κλοπή    ·    Συνελήφθησαν χθες (29 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 27χρονος ημεδαπός και 22χρονη ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσαν από αυλή οικίας διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία εντοπίσθηκαν σε όχημα που χρησιμοποίησαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο. Επίσης κατασχέθηκε το όχημά τους ως μέσο τέλεσης της κλοπής. ·   


Συνελήφθη χθες (29 Μαρτίου 2019) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 23χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσε από την οικία 76χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 455 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση    Συνελήφθη χθες (29 Μαρτίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, 70χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκιδικής, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ