Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας  (αρ. αποφ. 961/2018) έγινε τροποποίηση στον Κανονισμό Ωραρίου Λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Βέροιας για την εύρυθμη λειτουργία της αλλά και τον ασφαλή καθαρισμό των οδών από το προσωπικό της υπηρεσίας Καθαριότητας.

   Στην παραπάνω απόφαση, μεταξύ άλλων, προβλέπεται από τις 14.30΄η έναρξη καθαρισμού των χώρων της Λαϊκής Αγοράς, όπου έχει ολοκληρωθεί η αποχώρηση των μικροπωλητών, ενώ από τις 15.00΄ (ορισθείσα ώρα αποχώρησης του συνόλου των οχημάτων των μικροπωλητών) έως τις 16.30΄, ο καθαρισμός επεκτείνεται στο σύνολο του χώρου, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται η αποκομιδή των απορριμμάτων με απορριμματοφόρο όχημα.

    Οι οδοί στις οποίες  αναπτύσσεται η Λαϊκή Αγορά (από τη συμβολή της οδού Θερμοπυλών με την οδό Βλάχων Ηρωίδων έως την συμβολή της οδού Θερμοπυλών με την οδό Ακροπόλεως, από την αρχή της οδού Τραπεζούντος έως την συμβολή της με την οδό Αμισού και από την συμβολή των οδών Θερμοπυλών & Τσελέπογλου έως την συμβολή των οδών Τσελέπογλου & Ζευγού) κατά τις παραπάνω ώρες θεωρούνται πεζόδρομοι και  απαγορεύεται η διέλευση και η στάθμευση οχημάτων,  εκτός εξαιρέσεων όπως τα οχήματα του στρατού και των κρατικών υπηρεσιών (ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, αστυνομικά, κλπ) λόγω υπηρεσιακών αναγκών.  

 Στη περίπτωση μη τήρησης των προαναφερόμενων οι παραβάτες τιμωρούνται σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) για την κυκλοφορία οχημάτων σε πεζόδρομους.

     Παρακαλούμε η παραπάνω απόφαση να εφαρμοστεί άμεσα.

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ….»

--- Ο Αντιδήμαρχος  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 Βασίλης Παπαδόπουλος

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ