Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Λίγο πριν την εκπνοή του 2018 το 2° σύστημα Αεροπροσκόπων σε συνεργασία με το 5°σύστημα Προσκόπων Βέροιας οργάνωσαν την χειμερινή τους δράση. Με αρχηγό  δράσης την Εύη Δεδούση, αρχηγό ομάδας του 2ου σ.Α/Π και τον Παύλο Τόκα υπαρχηγό, αρχηγό ομάδας του 5ου σ./Π. οι πρόσκοποι έζησαν τρεις ημέρες περιπέτειες στην πανέμορφη Έδεσσα.

  Έπαιξαν παιχνίδια στην γραφική συνοικία Βαρόσι, κρύφτηκαν στο πάρκο των καταρρακτών και φυσικά θαύμασαν τον Κάρανο, τον μεγάλο καταρράκτη. Την δεύτερη μέρα με σύμμαχο τον καιρό οι πρόσκοποι επισκέφτηκαν το Λουτράκι, Πόζαρ. 


Μετά από μια πορεία στο φαράγγι αναζωογονήθηκαν στα θερμά ιαματικά λουτρά. Μια πρωτόγνωρη εμπειρία για πολλά παιδιά που μονοπώλησε την κουβέντα της επιστροφής στην Έδεσσα. Δεν θα μπορούσε να λείπει και το βραδινό παιχνίδι και η αναζήτηση του σκούφου του αη Βασίλη. Οι πρόσκοποι με τις γνώσεις τους  κατάφεραν να βρουν τον σκούφο στο κέντρο της πόλης στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

Για την πραγματοποίηση της δράσης βοήθησαν οι υπαρχηγοί ομάδας του 2ου  σ.Α/Π Αθηνά Γιατζιτζίδου, Άννα Κυριακού, Γρηγόρης Δελιόπουλος, ο Στέφανος Στεργιόπουλος αρχηγός αγέλης 5ου σ/Π καθώς και ανιχνευτές της Κοινότητας Βεροίας. 


Καθοριστική ήταν και η βοήθεια του αρχηγού συστήματος Έδεσσας Βαγγέλη Βλαχάκου.

Πιστοφίδου Αργυρώ - Αρχηγός 2ου Συστήματος Αεροπροσκόπων ΒέροιαςΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ