Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Χριστούγεννα στη Βέροια   - Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορταστικού  τριημέρου

Ελεύθερη είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις!

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου    11.00π.μ. – 18.00
Το Καράβι των Ξωτικών


20.00  ACROPOLITAN DANCE COMPANY
Tango Y Amor  Christmas Version


Ένα μαγικό ταξίδι στο Buenos Aires γεμάτο χορό και πάθος...
Η παράσταση Tango y Amor υπόσχεται να μας ταξιδέψει στην Αργεντινή και να μας συστήσει τον άκρως ερωτικό χορό Tango. Μια μοναδική εμπειρία που σίγουρα θα μας σαγηνεύσει και θα μας μεταδώσει την φιλοσοφία του Tango στην αυθεντική του μορφή. 

Συμμετέχουν 3 ζευγάρια χορευτών και Quinteto Μουσικών
Επιμέλεια  Luis Mestre, Αργεντινή & Μαρία Καββαδία Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 

11.00π.μ. – 18.00
Το Καράβι των Ξωτικών

20.00 συναυλία
ΟΙ ΚΥΡΑΤΖΗΔΕΣ

"ΒΟΡΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ"  ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Μέσα από τη  μεγάλη ποικιλία των Μουσικών παραδόσεων,  ξεχωρίζει η Αστική Μουσική της Πόλης που η απήχησή της φτάνει Μέσω Θράκης και  Μακεδονίας ως τα Γιάννενα, το Ζαγόρι, την Άρτα και την Πρέβεζα. 
Πλούσια μελωδικά μοτίβα, τραγούδια και χορευτικοί σκοποί εναλλάσσονται δημιουργώντας μιά γιορταστική ατμόσφαιρα                   γεμάτη μεράκι, πάθος και χορευτική Μέσα από τις φωνές   του Χρήστου Τσιαμούλη και των Κυρατζήδων, πλαισιωμένες με πολλά οργανικά μέρη και αυτοσχεδιασμούς , η παράδοση κατορθώνει να γίνεται μιά σύγχρονη μουσική που απευθύνεται σε όλουςΔευτέρα  24 Δεκεμβρίου

11.00π.μ. – 18.00
Το Καράβι των Ξωτικών

13.00  συναυλία  BABO CORO Στου Χορού την Αγκαλιά
Οι Babo Koro είναι ένα μουσικό μωσαϊκό, που συνθέσεις τους αντηχούν φωνές των Βαλκανίων και της Μεσογείου. Στο πολύχρωμο μουσικό τους υφάδι μπλέκουν η παραδοσιακή μουσική του τόπου μας, τα βαλκανικά ποικίλματα και πολυφωνίες, η αίσθηση του swing, η τσιγγάνικη περιπλάνηση, η rock αμεσότητα, η λαϊκή απλότητα, η μοντέρνα εναρμόνιση και οι πολυρυθμίες.

Οι στίχοι τους, ένα επίκαιρο παραδοσιακό αφήγημα. Κάθε εμφάνισή τους ακροβατεί μεταξύ γλεντιού και συναυλίας, άλλοτε ξεσηκώνοντας και άλλοτε καθηλώνοντας, πάντοτε όμως εξυμνώντας τα ανθρώπινα πάθη, σε ένα σύγχρονο ραβαΐσι αυθορμητισμού και συγκερασμού των ετέρων.

Οι Babo Koro μας καλούν στου Χορού την Αγκαλιά.

Εκεί, όπου οι καημοί συναντούν τα μεράκια, και ανταμώνουν του κόσμου τ’ ακριβά.“Το Καράβι των Ξωτικών» , Πλατεία Εληάς ,


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


ΚΕΠΑ -Δήμος Βέροιας - Εμπορικό Επιμελητήριο

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ