Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Συλλήψεις για κλοπή    ·    Συνελήφθησαν χθες (24 Νοεμβρίου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 30χρονος και 3 ανήλικοι, όλοι τους ημεδαποί, καθώς λίγο νωρίτερα επιβαίνοντας σε όχημα ιδιοκτησίας του 30χρονου πήγαν σε σημείο που ήταν σταθμευμένο όχημα ιδιοκτησίας 43χρονου και σπάζοντας το παράθυρο του οχήματος αφαίρεσαν μία βαλίτσα με είδη ένδυσης, συνολικής αξίας 1.200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. 
Σε έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα, ένα κατσαβίδι και ένα αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο. 
Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.·    

Συνελήφθησαν χθες (24 Νοεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, μετά από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 75χρονος ημεδαπός και 2 ημεδαπές ηλικίας 29 και 36 ετών, καθώς νωρίτερα της ίδιας μέρας με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από 30χρονη το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και 2 λευκόχρυσες αλυσίδες. Στην κατοχή του 75χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας.
Εξιχνίαση κλοπών    Σε συνέχεια του από 2-11-2018 Δελτίου Τύπου σχετικά με τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 35χρονου για πολλές κλοπές από εξοχικές κατοικίες, συμπληρωματικά ανακοινώνεται ότι από την συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών προέκυψε ότι ο 35χρονος κατά το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2018 διέρρηξε ακόμα 2 εξοχικές κατοικίες σε περιοχή της Κασσάνδρας και αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.100 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση    Συνελήφθη χθες (24 Νοεμβρίου 2018) το μεσημέρι στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 40χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Σύλληψη για ναρκωτικά    Συνελήφθη χθες (24 Νοεμβρίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Κασσάνδρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, 24χρονος αλλοδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που οδηγούσε βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 465 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του.
 


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ