Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας και η 1η Μεραρχία Πεζικού «Σμύρνη» διοργανώνουν  για 5η χρονιά μια βραδιά αφιερωμένη στο τσίπουρο, τον μεζέ του και την διασκέδαση, την Κυριακή  2 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μμ στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας.

`Και για φέτος δεν θα υπάρχει ιδιαίτερος σκοπός όπως τις προηγούμενες χρονιές που ήταν αφιερωμένες τόσο στην γνώση γύρω από το τσίπουρο, όσο και την αξιολόγηση και κατηγοριοποίηση των αποσταγμάτων που τόσο γενναιόδωρα προσέφεραν διάφοροι μικροί αποσταγματοποιοί.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη και φέτος στη δημιουργία μιας ακόμη μεγάλης παρέας , την απόλαυση του Τσίπουρου και των μεζέδων που θα το συνοδεύσουν στο χορό και το τραγούδι με την συνοδεία της ορχήστρας του Γ Σώματος Στρατού.

Όσοι μικροί αποσταγματοποιοί επιθυμούν να συνδράμουν στην εκδήλωση μπορούν και εφέτος να παραδώσουν τα αποστάγματά τους , (τσίπουρο με ή χωρίς γλυκάνισο) στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας μέχρι το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό με προσκλήσεις και τιμή συμμετοχής 10 ευρώ που θα περιλαμβάνει  εκτός του τσίπουρου διάφορους μεζέδες και ελαφρύ  φαγητό.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα εκτίθεται μικρής κλίμακας άμβυκας ( καζάνι ) ο οποίος και θα κληρωθεί σε λαχειοφόρο αγορά.

Τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό με την επιλογή των διοργανωτών

Για κάθε πληροφορία - ενημέρωση - κράτηση  προσκλήσεων  επικοινωνήστε :  Αθανάσιος Στάντζος τηλ. 6973 863 725

Σας περιμένουμε

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ