Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Σύνεδρους από όλο τον κόσμο είχε τη τιμή να φιλοξενήσει η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018.
Οι σύνεδροι του 8ου Διεθνούς Συνεδρίου για τον τουρισμό στο «Δρόμο του Μεταξιού» του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού επισκέφτηκαν τους Βασιλικούς Τάφους των Αιγών και την πόλη της Βέροιας, όπου η Αντιδημαρχία Τουρισμού τους παρέθεσε γεύμα.
Το Συνέδριο διοργανώθηκε από κοινού με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού και το Υπουργείο Τουρισμού, ύστερα από την επιτυχημένη διεκδίκησή του με τη σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ευρωπαϊκού Διεπιστημονικού Κέντρου Τουρισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Thessaloniki Convention Bureau. 

Με τη συμμετοχή 34 κρατών-μελών του Προγράμματος του «Δρόμου του Μεταξιού», μελών του Π.Ο.Τ. και διεθνών εταίρων και σε συνεργασία με τον Ταξιδιωτικό Σύνδεσμο Ασίας-Ειρηνικού, η Διεθνής Συνάντηση ανέδειξε τα οφέλη της διαπεριφερειακής συνεργασίας και του διαλόγου και θα εστιάσει στη δημιουργία νέων τουριστικών προϊόντων, διακρατικών στρατηγικών μάρκετινγκ και εργαλείων τουριστικού μάνατζμεντ.
Κατά τη διάρκεια του γεύματος, οι υψηλοί επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την υπέροχη θέα του κάμπου της Βέροιας, τη θερή φιλοξενία της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, μενού με τοπικές γεύσεις και προϊόντα αλλά και το υπέροχο χορευτικό έκπληξη από τα μέλη της Εύξεινου Λέσχης Βέροιας, γεγονός που έκλεψε την παράσταση.
«Πρωτοβουλίες από αυτή, συμβάλουν σημαντικά στην καθιέρωση της Βέροιας στον Παγκόσμιο Τουριστικό Χάρτη ενώ την καθιστούν ισότιμο συνομιλητή σημαντικών Φορέων και Οργανισμών στο χώρο του Τουρισμού», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βασίλης Λυκοστράτης. Τέλος, ο κ. Λυκοστράτης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας για την εξαιρετική τους εμφάνιση αλλά και τους διοργανωτές του συνεδρίου για την άψογη συνεργασία. 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ