Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Σε συνέχεια των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων του Προσκοπισμού της Βέροιας, προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους, φίλους και γονείς, να γιορτάσουμε μαζί στο Προσκοπικό Χωριό που θα στηθεί στη πλατεία Δημαρχείου το Σάββατο 6 και τη Κυριακή 7 Οκτωβρίου.
Εκεί θα δίνονται πληροφορίες γύρω από τη Προσκοπική κίνηση, τις δραστηριότητες και το παιδαγωγικό της έργο.
Στον χώρο θα βρείτε προσκοπικές κατασκευές κατασκήνωσης, εργαστήρια προσωπικής δημιουργίας, κύκλο περιπετειών - στα οποία θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι -  και ραδιοερασιτέχνες που θα εκπέμπουν εορταστικό σήμα.
Στο τέλος της βραδιάς, μια εορταστική Προσκοπική Πυρά, με τραγούδια και παιχνίδια,
υπόσχεται να διασκεδάσει όλους τους παραβρισκόμενους.
Στα πλαίσια της Κοινωνικής Προσφοράς, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Προσκοπικού Ιδεώδους, θα υπάρχει  περίπτερο ενημέρωσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία με κλιμάκιο του Νοσοκομείου Βέροιας.
Η αιμοδοσία θα γίνει σε κλειστό χώρο το Σαββάτου 09.00 έως 13.00. Παρακαλούμε όσους το επιθυμούν να δώσουν αίμα εκείνη την ημέρα.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα…..
Σάββατο 6 Οκτωβρίου:
·         Στις 16:00 θα λειτουργούν εργαστήρια προσωπικής δημιουργίας, στο χώρο του ¨Προσκοπικού Χωριού¨, για παιδιά ηλικίας 7 έως 15 ετών, στα οποία μπορεί να συμμετέχει όποιο παιδί επιθυμεί.

·          Στις 19:30 θα αρχίσει η Προσκοπική Πυρά στην οποία είναι όλοι καλεσμένοι να διασκεδάσουν μαζί μας.

Με αφορμή το εορταστικό κλίμα του Προσκοπικού Χωριού της πλατείας Δημαρχείου, που θα λάβει χώρα το Σάββατο 6 και τη Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 για τη συμπλήρωση 100 χρόνων του Προσκοπισμού της Βέροιας, το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στη Παλαιά Μητρόπολη Βέροιας.
Η Παλαιά Μητρόπολη θα πλημμυρίσει από μικρούς και μεγάλους, νέους και παλαιούς Προσκόπους, φίλους και γονείς, που τους ενώνει η αγάπη και η πίστη στο Θεό και το Προσκοπικό Ιδεώδες. 
Ο Πανηγυρικός της επετείου θα εκφωνηθεί από το παλαιό τοπικό Έφορο Βέροιας κ. Παύλο Πυρινό και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος κ. Ισίδωρος  Κανέτης.
Στη Θεία Λειτουργεία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. Ιδιαίτερη τιμή, για τους παρευρισκόμενους, η παρουσία του Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου.  
  Στις 11:30 θα υπάρχουν παιχνίδια, στο χώρο του ¨Προσκοπικού Χωριού¨, για παιδιά ηλικίας 7 έως 15 ετών, στα οποία μπορεί να συμμετέχει όποιο παιδί επιθυμεί.

Πανηγυρικός της επετείου θα εκφωνηθεί από το παλαιό τοπικό Έφορο Βέροιας κ. Παύλο Πυρινό και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος, κ. Ισίδωρος  Κανέτης.


Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα μας χαροποιήσει πολύ!

Σας περιμένουμε!

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ