Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Συνελήφθησαν 17 Αυγούστου το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο 42χρονοι ημεδαποί που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίσθηκαν τα παραπάνω άτομα σε περιοχή της Πέλλας, όπου σε έρευνα του οχήματος που επέβαιναν, αλλά και σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 502 γραμμαρίων,
ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 68,5 γραμμαρίων, 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης,
57 ναρκωτικά δισκία,σπόροι κάνναβης,1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
4 κινητά τηλέφωνα και συνολικό χρηματικό ποσό 5.485 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκε σε κοντινή περιοχή μέσα σε πυκνή βλάστηση, μία αυτοσχέδια συσκευασία με κάνναβη βάρους 559 γραμμαρίων, την οποία είχαν αποκρύψει.

Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν.
Οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.


Εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης
Συνελήφθησαν 17 Αυγούστου το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 28 ετών, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Θεσσαλονίκης, για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης
Συνελήφθη 17 Αυγούστου το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 56χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρα ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,1 μέτρων, καθώς επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα δοχείο με κλαδιά κάνναβης και υγρό μείγμα για την παραγωγή χασισέλαιου.
Εξιχνίαση ληστείας και κλοπής
Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 5 ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Δεκέμβριο του 2012, διέρρηξαν οικία σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφού ακινητοποίησαν ηλικιωμένο ζευγάρι που βρίσκονταν εντός της οικίας, αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα. Επιπλέον διέρρηξαν ακόμη μία οικία στην ίδια περιοχή, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα άγνωστης αξίας.
Εξιχνίαση απόπειρας κλοπών
Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ημεδαπών ηλικίας 20, 19 ετών και δύο ανήλικων, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Απρίλιο προσπάθησαν να διαρρήξουν 2 σπίτια σε περιοχή των Σερρών, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Σε έρευνα της οικίας του 20χρονου εντοπίσθηκε μία κλεμμένη τηλεόραση, από κλοπή οικίας που διέπραξε σε περιοχή των Σερρών, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη 17 Αυγούστου  το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 56χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για το αδίκημα της απάτης.
Σύλληψη για κλοπές
Συνελήφθη 17 Αυγούστου το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 57χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα την προηγούμενη ημέρα αφαίρεσε δύο ποδήλατα αξίας 200 ευρώ, τα οποία εντοπίσθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα
Στις 18 Αυγούστου 2018 την 11.00 ώρα περίπου, σε Δημοτική Οδό στην περιοχή των Μονόσπιτων Ημαθίας, Δ.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 69χρονη ημεδαπή που κινούταν πεζή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας.·   Στίς 17 Αυγούστου 2018 και ώρα 15.10 στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ηράκλειας - Βαλτερού Σερρών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 51χρονο ημεδαπό που κινούταν πεζός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 51χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.



ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ