Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλο τον κόσμο που έδωσε το βροντερό παρών του,  ΟΧΙ μόνο από την Ημαθία αλλά και απ’ όλες τις γωνιές της χώρας.
Δυστυχώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η ξαφνική νεροποντή δημιούργησε σύγχυση στο προσκλητήριο που απευθύναμε στους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο.
Ήταν βέβαιο ότι θα υπήρχε διπλάσια τουλάχιστον  συμμετοχή εάν ο καιρός το επέτρεπε. Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.
Η καρδιά της Μακεδονίας, ο σφυγμός της Ελλάδος, η ψυχή του Ελληνισμού χτύπησε την Δευτέρα στην Βεργίνα.
Οι χιλιάδες διαδηλωτές με παλμό, υψηλό φρόνημα και αποφασιστικότητα διαδήλωσαν υπέρ των ιστορικών μας δικαίων και ενάντια στην επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κύριος ομιλητής Θεοφάνης Μαλκίδης,διδάκτωρ κοινωνιολογίας, συγκλόνισε με τον λόγο του και τα επιχειρήματά του αγγίζονταςτις ευαίσθητες χορδές κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας.
Εξαιρετική και η παρουσία του ποιμενάρχη μας κ.κ. Παντελεήμονος  που με την σοφία του και την βαθιά του γνώση γύρω από το κορυφαίο εθνικό μας θέμα, βοήθησε να κατανοήσουμε για ακόμη μια φορά τα ιστορικά δίκαια μας για τη Μακεδονία.
Όσον αφορά τους θιασώτες του εθνομηδενισμού που επιμένουν στην τακτική της λασπολογίας, την κατασυκοφάντηση του ελληνικού λαού και αρνούνται να παραδεχτούν την ευαισθησία του σε ένα τεράστιο θέμα όπως αυτό της Μακεδονίας μας, ένα έχουμε να πούμε: Τίθενται πλέον γυμνοί στην κρίση του ελληνικού λαού.
Κλείνοντας θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις επιχειρήσεις και οργανισμούς που στήριξαν την διοργάνωση και προβολή του συλλαλητηρίου της Βεργίνας, καθώς επίσης την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας, τον Δήμο Βέροιας, τον Δήμο Νάουσας , τον Δήμο Αλεξάνδρειας, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βεργίνας, το Επιμελητήριο Ημαθίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας, το ΕΚΑΒ, τους Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, την Ελληνική Αστυνομία, τα Μ.Μ.Ε. του νομού μας (και όχι μόνο) για την κάλυψη και προβολή και τα ΚΤΕΛ- ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ- ΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ Ημαθίας για τη ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά των συμπολιτών μας στην Βεργίνα.
Στο συλλαλητήριο παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κος Α. Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κος Κ. Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας κος Κ. Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού Δ. Νάουσας κος Σ. Βαλσαμίδης, πλήθος πολιτιστικών συλλόγων, σωματείων, οργανισμών, συνδέσμων, ενώσεων από όλη την Ελλάδα. Ο αγώνας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και για την μη επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό κοινοβούλιο,  δεν σταματά εδώ. Η Οργανωτική επιτροπή της Βεργίνας απευθύνει κάλεσμα να παρευρεθούμε ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο της Αλεξάνδρειας στις 30 Ιουλίου 2018.

Για την Οργανωτική Επιτροπή – ο Πρόεδρος Αντώνης Καγκελίδης.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ