Τετάρτη 9 Μαΐου 2018


Την πρώτη θέση κατέκτησε στους  παγκόσμιους  μαθητικούς αγώνες  στο αγώνισμα  200m πρόσθιο  ο Σάββας Θώμογλου  μαθητής του  4ου ΓΕΛ Βέροιας στις 6 Μαΐου 2018.

Το γεγονός αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Ελληνικό αθλητισμό, δεδομένου ότι στους αγώνες αυτούς που διεξάγονται στο Μαρόκο συμμετέχουν 60 χώρες με πολυπληθείς αποστολές. 

Ο Θώμογλου που αποτελεί μεγάλη ελπίδα για τον Ελληνικό αθλητισμό έχει σημειώσει πολλες επιτυχίες  έχει χαρακτηρισθεί παιδί θαύμα ενω τα ρεςκόρ του  είναι εντυπωσιακά για την ηλικία του

Μερικές από τις επιτυχίες του είναι:

το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο που κατέκτησε, στο πλαίσιο του Ολυμπιακού Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας, στο Γκιορ της Ουγγαρίας  με νέο  πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των παίδων στα 200μ. πρόσθιο τον Μάιο 2017.

Στον τελικό των 200μ. Πρόσθιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης εφήβων/νεανίδων  στη Νετάνια του Ισραήλ 28 Ιούν, 2017ο Σάββας σημείωσε  πανελλήνιο ρεκόρ παίδων (2:15.72) και κατέλαβε την 6η θέση, όντας ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής. 

Στους Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης εφήβων/νεανίδων και παίδων/κορασίδων. στην Πάτρα  Ιουλίου 2017  έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. πρόσθιο  1:03.98, 
Αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης  Εφήβων / Νεανίδων / Παίδων / Κορασίδων που διεξήχθη στο  Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης  
Στους Πανελληνιους Σχολικούς αγώνες Κολύμβησης Λυκείων, που έγιναν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας, 3-5/2/2017 Θώμογλου Σάββας κατέκτησε την 1η θέση στο αγώνισμα 200 μέτρων προσθίως
Βραβεύθηκε  από την Ολυμπιακή Επιτροπή με τους διακριθέντες αθλητές του 2017
Και πολλές ακόμα διακρίσεις σε αγώνες κατώτερων κατηγοριών καθώς και αθλητικά μήτιγκ

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Σάββα που εκτός  του  ότι αποτελεί χρυση ελπίδα για τον Ελληνικό αθλητισμό έχει εξαίρετο ήθος.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αναστασία Ε. Μαυρίδου συγχαίρει θερμά το μαθητή του 4ου ΓΕ.Λ Βέροιας Σάββα Θώμογλου για την κατάκτηση του ΧΡΥΣΟΥ Μεταλλίου στα 200μ Πρόσθιο στην Κολύμβηση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Γυμνασιάδας που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Μαρόκο. Με την επίδοση του αυτή ο Σάββας Θώμογλου συνέβαλε στο να κατέχει  η Ελλάδα την πρώτη θέση σε μετάλλια στην κολύμβηση μέχρι στιγμής με 7 χρυσά, 3 αργυρά και τρία χάλκινα. Τέτοιες επιτυχίες μας κάνουν υπερήφανους ως Έλληνες και προάγουν τον Σχολικό Αθλητισμό της Ημαθίας σε παγκόσμιο επίπεδο και ευχόμαστε να συνεχιστούν και να βρουν άξιους μιμητές.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ