Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

 Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, οι εκδόσεις Διάπλους, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας και η συγγραφέας Ελισάβετ Τάρη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Όταν η γοργόνα συνάντησε τον Αλέξανδρο» σε εικονογράφηση της Δέσποινας Περηφανοπούλου.
H παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, στις 12 το μεσημέρι
στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιώργης Μελίκης, Δημοσιογράφος και Πρόεδρος του Εθνογραφικού Μουσείου Μελίκης και η συγγραφέας Ελισάβετ Τάρη.
Θα συμμετέχει η χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας με τη Μουσικό Ειρήνη Κουρκούλη.


Λίγα λόγια για το βιβλίο
«Όταν η γοργόνα συνάντησε τον Αλέξανδρο». Είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της συγγραφέως-Σχολικής Συμβούλου Ελισάβετ Τάρη. Πρόκειται για μια παραμυθο-ιστορία βασισμένη στον γνωστό μύθο της αναζήτησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου από την αδελφή του τη γοργόνα. Με τη διαφορά ότι στην ιστορία αυτή η γοργόνα, αφού με έναν μαγικό τρόπο αποκτά πόδια, αναζητά τον ξακουστό αδελφό της όχι στη θάλασσα, αλλά στη στεριά. Είναι μια περιπλάνηση στην Αλεξάνδρεια, την πόλη που έχτισε και αγάπησε ο Μεγαλέξανδρος και ένα ταξίδι στην μακρινή όαση της Σίβας, με μια ευχάριστη έκπληξη στο τέλος.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Διάπλους», ενώ το κείμενο έχει «ντύσει» με τα πινέλα της η δασκάλα και γνωστή εικαστικός Δέσποινα Περηφανοπούλου.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ