Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Αφαιρέθηκαν επαγγελματικά οχήματα τα οποία εντοπίστηκαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και αποδόθηκαν
 Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ατόμων
Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπών τριών επαγγελματικών οχημάτων από δύο επιχειρήσεις σε περιοχή της Πιερίας.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο υπηκόων Βουλγαρίας ηλικίας 42 και 34 ετών και δύο ημεδαπών ηλικίας 63 και 29 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 10-11-2016 σε περιοχή της Πιερίας, ο 42χρονος με τον 34χρονο, ενεργώντας από κοινού, παραβίασαν διαδοχικά τις εισόδους περίφραξης από δύο επιχειρήσεις και αφαίρεσαν ένα μηχάνημα έργων (ανυψωτικό μηχάνημα), ένα γεωργικό ελκυστήρα και ένα φορτηγό όχημα.
Το παραπάνω κλεμμένο φορτηγό και ο γεωργικός ελκυστήρας εντοπίσθηκαν λίγες ημέρες αργότερα εγκαταλελειμμένα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι οι δύο υπήκοοι Βουλγαρίας παρέδωσαν στον 29χρονο το κλεμμένο μηχάνημα έργων με σκοπό την πώλησή του, ο οποίος στη συνέχεια το διέθεσε έναντι αντιτίμου στον 63χρονο, το οποίο εντοπίστηκε στην επιχείρηση του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ